Son Konular

Samsun'da YKS Skandalı: Öğrenciler Sınav Günü Okul Bulamadı!

Credits
1.232.162
white.jpg

Samsun'da YKS Sınavında Karışıklık: Öğrenciler Yanlış Okula Yönlendirildi

Samsun'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girmek için hazırlanan öğrenciler büyük bir şok yaşadı. Sabahın erken saatlerinde 19 Mayıs Anadolu Lisesi'nde sınavlarına gireceklerini düşünen öğrenciler, sınav kağıtlarındaki adres bilgisini yanlış anlayarak merkezdeki liseye gitti. Ancak gerçekte sınavın yapılacağı yer, 43 kilometre uzaklıktaki başka bir 19 Mayıs ilçesindeydi.

Yetkililerin uyarısıyla durumu öğrenen öğrenciler, panikle doğru okula yetişmeye çalıştılar. Motorize polis ekipleri ve resmi polis araçları öğrencilere destek olmak için seferber oldu. Hatta bazı öğrenciler, sınavı kaçırmamak için araçtan inip yerlerini diğer öğrencilere bıraktılar.

Yaşanan karışıklık ve stres dolu anlar, öğrenciler arasında duygusal bir atmosfer oluşturdu. Bazı öğrenciler ise sınavın yapılacağı ilçenin belirtilmediğini ve bu nedenle yanlış anlaşıldıklarını belirttiler.

Bu yıl sınavda görevli olan yetkililerin öğrencilerin sınav kağıtlarını kontrol etmemesi de karışıklığa neden oldu. Birçok öğrenci, sınava giriş saatine çok az zaman kala yanlış okula geldiğini fark ederek doğru adrese yetişme şansını kaybetti.

Samsun'da yaşanan bu olay, öğrencilerin sınav öncesinde yaşadığı stresin ve heyecanın yanı sıra dikkatli olmanın da önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

YKS 2025 TYT İstanbul'da Heyecanla Başladı!

YKS Başladı: 1 Dakika Geç Kalan Öğrenci Sınava Alınamadı!

Benzer Konular

Samsun'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan bazı öğrenciler, bugün sabah saatlerinde yaşadıkları karışıklıkla gündeme geldi. Sınav için hazırlıklarını tamamlayan öğrenciler, sınav merkezleri 19 Mayıs ilçesindeki 19 Mayıs Anadolu Lisesi ile Samsun merkez İlkadım ilçesindeki 19...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
SAMSUN'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) heyecan dolu bir atmosferde başladı. Öğrenciler sınav öncesi koşarak salonlara girdi, aileler ise dışarıda çocukları için dualar etti. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Nevşehir'deki YKS Sınavında Polis Ekiplerinden Öğrencilere Destek Bugün Nevşehir'de gerçekleştirilen YKS sınavına girecek öğrenciler, polis ekiplerinin yardımıyla nefes aldı. Sınava yetişmeye çalışan öğrenciler arasında yaşanan heyecan dolu anlar, trafikte de yoğunluğa neden oldu. Özellikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
ÖSYM tarafından düzenlenen ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) İstanbul'da başladı. Adaylar sabah erken saatlerde sınav merkezlerine gelerek heyecanla sınavlarını beklemeye başladı. Sınav öncesinde gerekli kontroller yapıldıktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Bursa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi yaşanan trafik sıkıntısı, sınava girecek öğrenciler ve velileri zor durumda bıraktı. Sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerine doğru hareket eden araçlar, özellikle okul çevrelerinde trafik akışını olumsuz etkiledi. Bazı veliler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.226
  2. Mesajlar

1. 1.678.940
  3. Kullanıcılar

1. 31.790
  4. Son üye

Geri