Son Konular

Samsun'da Zincirleme Kaza: Bir Kişi Yaralı!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.226.349
white.jpg

Samsun'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi çevre yolu üzerinde gerçekleşti. Olayda Musa B. yönetimindeki 61 AEC 535 plakalı cip, Murat Z. tarafından kullanılan 55 ARE 612 plakalı kamyonet, Ali K.'ye ait 55 HE 057 plakalı hafif ticari araç ve Mithat B. idaresindeki 55 C 0094 plakalı minibüs birbirine çarptı. Bu zincirleme kazada adı açıklanmayan bir kadın yaralandı.

Yaralı kadın, hızla olay yerine gelen ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kaza hakkında detaylı inceleme başlattı. - SAMSUN

---
Yeniden yazılan metinde haberin detayları korunarak, daha akıcı ve ilgi çekici bir anlatım sağlandı. Aynı zamanda anahtar kelimelerin vurgulanmasıyla SEO dostu bir yapı oluşturuldu.

Sinop'ta Otomobil ve Motosiklet Kaza Yaptı: 2 Kişi Yaralandı

Tianjin Serbest Ticaret Bölgesi İnovasyonla Parlıyor!

Benzer Konular

Samsun'da Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı Samsun'da, İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi çevre yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 4 araç birbirine girdi ve 1 kişi yaralandı. Kazada, Musa Bektaş'ın kullandığı 61 AEC 535 plakalı cip, Murat Zan'ın yönetimindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Çakırlar Yalı Mahallesi'nde gerçekleşen trafik kazasında 3 araç birbirine girdi ve 4 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Atatürk Bulvarı 19 Mayıs Polis Meslek Okulu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
Bakırköy'de Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı Bakırköy'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. D-100 karayolunda Topkapı istikametine seyir halinde olan Nazım Süren'in kullandığı 34 DD 6005 plakalı cip, Florya Metrobüs Durağı yakınlarında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Edirne'de meydana gelen zincirleme trafik kazası, güvenlik kamerasına yansıdı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın gerçekleştiği yer Kuvayi Milliye Bulvarı oldu. E.B. idaresindeki 22 BF 047 plakalı araç ile E.Ö.'nün kullandığı 34 DZB 044 plakalı SUV aracı çarpıştı. Bu çarpışmanın etkisiyle savrulan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Samsun'da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralı! Samsun'un İlkadım ilçesinde Derecik Mahallesi'nde bir motosiklet kaza yaptı. Kaza, Mehmet Tabak'ın kullandığı 34 BS 4078 plakalı motosikletin devrilmesiyle meydana geldi. Yaralanan sürücü, Tabak, hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.280.864
  2. Mesajlar

1. 1.677.966
  3. Kullanıcılar

1. 31.722
  4. Son üye

Geri