Son Konular

Samsung Galaxy J7 Pro ne zaman cikti?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.607
Meslek
Webmaster

Samsung Galaxy J7 Pro ne zaman çıktı?

Samsung Galaxy J7 Pro modeli 2018 yılında piyasaya sunuldu. Boyutları 151.7 x 75 x 8 mm ağırlığı ise 170 gramdır.

Samsung J7 Pro 64 GB ne kadar?

Samsung Galaxy J7 Pro 64 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
Fiyat | Fiyat Yok | 2.499,00 TL 1 satıcı
Ortalama Puan | 1 yorum |
Ekran Boyutu | 5.5″ | 5.5″
Ekran Çözünürlüğü | 1080×1920 px | 1080×1920 px
Arka Kamera | 13 MP | 13 MP

Samsung J7 Pro hafızası ne kadar?

Samsung J7 Pro hafızası ne kadar?
16 GB dahili depolama alanına ek olarak 256 GB'a kadar microSD kart desteği sunan akıllı telefon piyasadaki tüm Android uygulamaları ve oyunlarını çalıştırabilecek kapasiteyi bünyesinde barındırıyor. 3 GB RAM bellek sayesinde bu akıllı telefon çoklu işlemler esnasında zorlanmıyor.

Samsung J7 Pro nerede üretiliyor?

Samsung J7 Pro nerede üretiliyor?
Güney Kore: Samsung, kendi ülkesinde de üretim tesislerine sahip. Firmanın kullandığı bileşenlerin önemli bir kısmı da Güney Kore'de üretiliyor.

Samsung J7 Pro 64gb ne zaman çıktı?

Samsung Galaxy J7 (2017) (Galaxy J7 Pro olarak da bilinir); Samsung Galaxy J serisi'ne ait, Samsung Electronics tarafından üretilmiş, satışa çıkarılmış ve pazarlanmış; Android işletim sistemini kullanan bir akıllı telefondur. Cihaz, Samsung Galaxy J3 (2017) ile beraber Temmuz 2017'de tanıtılmış ve satışa çıkarılmıştır.

Samsung Galaxy J7 Pro boyu kaç cm?

Çarpıcı metal gövde, süper şık tasarımı ile yeni Galaxy J7 Pro, 13.97cm (5.5 ") FHD sAMOLED ekran ve düz arka kamera ile birlikte geliyor.

J7 Pro orjinal ekran ne kadar?

J7 Pro orjinal ekran ne kadar?
Samsung Galaxy J7 Pro Ekran Değişimi Fiyatı 379 TL – Acil Ekran Değişimi için 6 inceleme.

Samsung J7 nerede üretiliyor?

Samsung J7 nerede üretiliyor?
Vietnam: Samsung telefonları şu an büyük oranda Vietnam'da üretiliyor. Firmanın yılda 120 milyon cihaz üretme kapasitesine sahip üretim tesisleri Thai Nguyen şehrinde yer alıyor.

J6 Plus kaç senesinde çıktı?

Samsung Galaxy J6 Plus'in arka kamerası 1080p@30fps çözünürlükte video kaydı yapabiliyor. Ön kamerası ise 1080p@30fps çözünürlükte video kaydı yapıyor. Bu telefonun çıkış tarihi 10 Ekim 2018 olarak açıklandı ve telefonun çıkış fiyatı (yurt dışı) yaklaşık 240 € olarak belirlendi.

Samsung Galaxy J7 Pro, 2018 yılında piyasaya sürüldü. Boyutları 151.7 x 75 x 8 mm ve ağırlığı ise 170 gramdır. Bu modelin 64 GB varyantı için fiyatının 2.499,00 TL olduğu belirtilmiş. Ekran boyutu 5.5 inç, ekran çözünürlüğü 1080×1920 px, arka kamera ise 13 MP özelliğine sahiptir.

Samsung Galaxy J7 Pro, 16 GB dahili depolama alanına sahip olup, ayrıca 256 GB'a kadar microSD kart desteği sunmaktadır. Bu da kullanıcıların büyük miktarda veri depolama kapasitesine sahip olmalarını sağlar. Ayrıca, 3 GB RAM bellek sayesinde telefonun çoklu işlemler esnasında zorlanmadığı ifade edilmiş.

Samsung J7 Pro'nun üretildiği yer Güney Kore olarak belirtilmiş. Samsung, ülke içinde üretim tesislerine sahiptir ve kullandığı bileşenlerin önemli bir kısmı da Güney Kore'de üretilmektedir.

Samsung Galaxy J7 (2017) ya da diğer adıyla Galaxy J7 Pro'nun Temmuz 2017'de tanıtıldığı ve satışa çıkarıldığı bilgisi verilmiş. Bu model, Samsung Galaxy J3 (2017) ile birlikte satışa sunulmuştur.

Samsung Galaxy J7 Pro'nun boyutu 13.97 cm (5.5 inç) FHD sAMOLED ekranı ve düz arka kamerası ile gelmektedir.

J7 Pro'nun orijinal ekran değişimi için fiyatı 379 TL olarak belirtilmiş. Acil ekran değişimi için 6 inceleme yapıldığı ifade edilmiş.

Samsung telefonlarının büyük bir kısmının şu anda Vietnam'da üretildiği belirtilmiş. Üretim tesislerinin Thai Nguyen şehrinde yer aldığı ve yılda 120 milyon cihaz kapasitesine sahip olduğu vurgulanmış.

Ek olarak, Samsung Galaxy J6 Plus'in arka kamerasının 1080p@30fps çözünürlükte video kaydı yapabildiği, ön kamerasının ise 1080p@30fps çözünürlükte video kaydı gerçekleştirdiği bilgisi verilmiş. Bu telefonun çıkış tarihinin 10 Ekim 2018 olduğu ve çıkış fiyatının yaklaşık 240 € olarak belirlendiği belirtilmiş.

Fizy de neler var?

Ortaokul ogretmeni nasil olunur?