Modoratör
Efsanevi Üye
Samsung Galaxy j7 suya dayanıklı mı?
IP68 derecesi 30 dakika boyunca tatlı su, 1,5 metre içinde toz girişine karşı komple koruma ve geçici daldırma anlamına gelir. Cihazın, musluklardan akan su, deniz suyu, okyanus dalgaları, şelale, yüzme havuzu gibi ortamlarda yüksek basınçlı suya maruz bırakılmamasını tavsiye ediyoruz.
Tab s7 Plus suya dayanıklı mı?
Tab s7 Plus suya dayanıklı mı?
Tablet suya veya toza dayanıklı değildir ve pil çıkarılamaz.
Samsung Galaxy s21 ultra su geçiriyor mu?
Dayanıklılık. Şimdiye kadarki en sağlam Gorilla Glass camın yanı sıra, su ve toza dayanıklılık özelliğiyle de korunmaktadır.
Samsung J7 Prime 2 nasıl bir telefon?
Samsung J7 Prime 2 nasıl bir telefon?
Bir Samsung Galaxy J7 Prime 2 Kullanıcısı Olarak Yorum Yapmak Gerekirse; Bu Ürün Tam Olarak Fiyat Performans Ürünüdür.Yaklaşık 5 Ay Önce Bu Telefonu Aldım ve Daha Hiç bir Sıkıntı Yaşatmadı Bana.Zaten Satış Sorumlusu Bana Fiyat Performans Ürünü Olduğunu Söylemişti.32 GB Hafızası Olduğu İçin Hafıza Hiç Bitmiyor.Telefonda …
J7 Prime hızlı şarj nasıl yapılır?
Hızlı kablosuz şarj: Hızlı kablosuz şarj pedi kullanıyorsanız bu modu etkinleştirin….Samsung akıllı telefonumu nasıl hızlı şarj edebilirim?
- Menüden Ayarlar öğesine dokunun.
- Cihaz bakımı sekmesine ve ardından Pil seçeneğine dokunun.
- Şarj oluyor sekmesine dokunun.
S7 tablet nasıl kapatılır?
S7 tablet nasıl kapatılır?
Tableti kapatmak için güç düğmesine yaklaşık 10-15 saniye basılı tutun. Not: kaydedilmeyen tüm veriler kaybedilecek. Güç düğmesine tekrar basın. Tabletiniz yeniden donarsa o sırada hangi uygulamayı kullanmakta olduğunuzu not edin.
Samsung Tab S7 nasıl?
Galaxy Tab S7 ince ve şık tasarımıyla dikkat çeken üst sınıf bir Android tablet. 11 inç ekranı da yüksek parlaklığı ve canlı renkleriyle iyi bir deneyim sunuyor. 120 Hz de bir artı. S Pen'in kutudan çıkması önemli bir avantaj. Parmak izi okyucu da iyi şekilde çalışıyor.
Galaxy S21 su geçirir mi?
Galaxy S21 su geçirir mi?
Samsung, IP68 sertifikasına sahip Galaxy S21'in 30 dakika boyunca 1.5 metre derinlikte suya karşı dirençli olduğunu, suyla temastan sonra telefonun sorunsuz bir şekilde çalışacağını belirtmişti.