Modoratör
Yeni Üye
Samsung pay Türkiyede nasıl kullanılır?
Samsung Pay'i kullanmak için öncelikle uygulamayı Samsung'un uygulama mağazasından indirmeniz ve Samsung hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Ardından karşınıza çıkan arayüzde Visa ya da Mastercard kullanan kredi ya da banka kartlarınızı Samsung Pay'e tanımlayabilir ve güvenlik yönetiminizi belirleyebilirsiniz.
Samsung Galaxy Watch 4 Classic hangi telefonlarla uyumlu?
Samsung Galaxy Watch 4 Classic hangi telefonlarla uyumlu?
Samsung, Watch 4 serisinin yalnızca Android 6.0 ve sonraki sürümleri çalıştıran telefonlarla uyumlu olacağını onayladı.
Samsung Pay Türkiyede var mı?
Samsung pay ingiltere, amerika ve rusya gibi 23 ülkede kullanıldığını türkiyede kullanılmadığını farkettim. Ayrıyeten saatin bölge kodunun (csc kodu) o ülkenin kodu olmasını gerektiğini öğrendim. Yaptığım araştırmalarda Wise denen sistemin web sitesinde samsung payla anlaşmalı olduğunu öğrendim.
Samsung Pay türkiyede kullanılıyor mu?
Samsung Pay türkiyede kullanılıyor mu?
Bu ödeme çözümlerinin henüz hiçbiri Türkiye'de kullanıma sunulmadı. Yani Türkiye'deki bankalardan aldığımız kartlarla Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay vb. çözümleri kullanarak mobil ödeme yapamıyoruz.
Apple Watch Samsung telefon ile çalışır mı?
Fakat bu durumu gerçekleştirmeniz sonucunda bazı işlemlerden yararlanamayacaksınız. Apple, resmi sitesinde Apple Watch'ları yalnızca iPhone ile senkronize edebileceğimizi ve iOS işletim sistemi ile daha doğru ve hatasız performans alacağımızı belirtir.
Samsung Watch 4 iphone ile uyumlu mu?
Samsung Watch 4 iphone ile uyumlu mu?
Galaxy Watch 4 için iOS desteği olmayacak iOS cihazların yanı sıra Android cihazlar için de bazı kısıtlamalar getiren Samsung, yeni akıllı saatin yalnızca Android 6.0 veya üzeri sürümleri çalıştıran telefonları desteklediğini açıkladı.
Galaxy Watch 4 Huawei ile uyumlu mu?
Telefonun sanırsam Android işletim sistemine sahip. Eğer öyleyse hiçbir sorun yaşamazsın. Samsung'un saat uygulamasını Play Store'dan indirdiğin sürece bağlayabilirsin.
Samsung pay hangi ülkelerde var?
Samsung pay hangi ülkelerde var?
Erişebilirliği
Tarih | Yayınlanan ülkeler
20 Ağustos 2015 | Güney Kore
28 Eylül 2015 | ABD
29 Mart 2016 | Çin
2 Haziran 2016 | İspanya