Samsung üretim yeri neresi?
Samsung, kendi ülkesi Güney Kore'de üretim tesislerine sahip. Kardeş şirketlerinden sağladığı bileşenlerin çoğunun yapıldığı yer de burası. Bununla birlikte, Güney Kore'deki akıllı telefon üretim fabrikası, küresel sevkiyatların yüzde 10'undan daha azını oluşturuyor.Samsung kime ait?
Samsung (Korece: 삼성 그룹, Samseong Geurup) Lee Byung-Chul tarafından, 1938 yılında kurulmuş olan Güney Kore merkezli bir şirkettir. Yönetim Kurulu Başkanı Lee Kun-Hee'dir. Samsung çeşitli şirketlerden oluşan bir grup olup, bunlardan en önemlisi, Samsung Electronics'tir.Samsung ilk olarak ne üretti?
Samsung ilk olarak ne üretti?1970 yılında 12 inçlik bir siyah-beyaz televizyon üreten Samsung, elektronik sektörüne ilk olarak bu cihazla adım atmıştı.
Samsung Vietnam mı Çin mi?
Vietnam: Samsung telefonları şu an büyük oranda Vietnam'da üretiliyor. Firmanın yılda 120 milyon cihaz üretme kapasitesine sahip üretim tesisleri Thai Nguyen şehrinde yer alıyor.Telefon nerede üretiliyor?
Dünyada en çok kullanılan akıllı telefonların üretildiği ülkelere ait bilgileri sizin için derledik. Listede Vestel Venüs, General Mobile, Casper gibi yerli üreticilerin yanı sıra Motorola, iPhone ABD üretimi, Sony Japonya, HTC Tayvan, Huawei Çin ve Samsung,LG Güney Korede üretiliyor.Samsung ismi nereden geliyor?
Samsung ismi nereden geliyor?Kore dilinde Samsung, "3 Yıldız" olarak çevriliyor. Bu marka ismi, Samsung'un kurucusu Lee Byung-chull tarafından seçilmiş. Hedefi de bu firmanın giderek güçlenmesi ve günün birinde de gökyüzündeki yıldızlar gibi kalıcı bir isim halini almasıymış.
Koyuncu Elektronik A.Ş.
Samsung SC-1000 şirketin ilk cep telefonu oldu ve bu telefon ilk olarak 1985 yılında tanıtıldı.
Samsung ne zaman kuruldu?
Samsung ne zaman kuruldu?1 Mart 1938, Daegu, Güney KoreSamsung / Kuruluş