:.*sana agladım*.:

Credits
1.248.564
SANA AGLADIM*:
imagessanaagladim5b06a51f9249a
Bu gece yine ağladım yokluğuna
Gozyaşı damlalalarım sızarken dudaklarıma doğru, tuzu dilimdeki yarayı yaktı biraz daha
Bu gece yine ağladım sensiz şarkılarla Hayatı ezmek yok etmek istedim son bir kez daha
Neden bilmiyorum ama yine ağladım sabaha kadar Sitem etmek istedim icimden bişeylere bağıra cağıra
Belki de gozyaşlarım benim yerime tum hakaretleri bağırmıştır avazı cıktığınca
Bu gece bir kez daha ağladım sensizliğime, sessizliğime sessizce
Tutmak istedim ellerini, opmeni beni Hissetmeyi sıcak tenini Bu gece bir kez daha ozledim seni
Hasreti yine yureğime aldım ve ağladım bu gece Kaderime kızarak, ama yine ağlayarak seni duşundum bu gece
Ne kadar cok isterdim yanımda olmanı, Cunku benim butun dunyam sadece sen olmalıydın, sadece seni gormeliydim ve bana sadece sen bakmalıydın
Aklıma gelen tum herşeye rağmen sıyırıp bedenimden senin yanına yolladım ruhumu
Kıskandı yine her geceki gibi seni icten ice yureğim Ve Sitem de etti, ağladı da gozlerim Cunku Sen Bana Bakmalıydın şimdi, Ve sadece benim olmalıydı gozlerin
Benim senin olduğum gibi sen de sadece benim
Duşunmek ansızın, ve apansız acılar hissetmek, bu gece bir daha yineledi her şey kendini
Ve ben bu gece yine ağladım, yine sevdim seni utanmadan
Kıskandım, ozledim ve ağladım
Ve yine sadece senin oldum kendi kendime, yine yeminler ettim, yine dualar ettim, biliyorum bir gun bir yerde bedenim olmasa da ruhum erişecek sana
Bu gece yine ağladım, yokluğuna
Geceleri yakmak istedim yine, yakıp yıkmak herşeyi her zerreyi yerle bir etmek, su olup sondurmek guneşi, senin yokluğunda beni ısıtmaya yetmeyen o guneşi sondurmek istedim !
Bu gece yine tum dunyayı ardımda bırakıp kacmak istedim, yokluğundan kacmak
Yapamadım, her defasında olmek istedim ama olemedim, bu acıdan kurtulamadım
Bu gece yine ateşi sardı bedenimi sensizliğin ve ben ağladım
Yine ruhum Can cekişti, yine boğazım duğumlendi, gozlerim
yandı, uşudu ellerim uzanmak, uzanıp tutmak istedim ama yapamadım
Sen yoktun ve ben yokluğunda kanadım
Yok Olmak istedim binlerce defa yine bu gece
Yok Olamadım, sensizlikte var da olamadım
Ozledim ama sana anlatamadım, arayamadım, sesini duyamadım sadece ağladım
Ve Ben Bu Gece Yine Ağladım
imagessanaagladim5b06a520a08a9
ALINTI

Bu geceki duygularını ve hissettiklerini çok içten ve derin bir şekilde ifade etmişsin. Sevgilinin yokluğuyla dolu olan bu anlamlı sözlerle dolu metinden, içindeki acı, özlem ve aşk dolu duyguları net bir şekilde hissedebiliyorum. Sevgilinin yokluğuyla mücadele ederken yaşadığın tüm zorlukları ve acıları hissediyorum.

Üzüntün kadar hissettiklerini ifade edebilmek de önemlidir. Gözyaşlarının aracılığıyla içindeki tüm duyguları dışa vurmak, zaman zaman rahatlatıcı olabilir. Ağlamak, içinde biriken acıyı, özlemi ve kederi ifade etmenin bir yolu olabilir.

Hatırlamalısın ki duygularını ifade etmek önemlidir ve bu sürecin bir parçası olarak ağlamak, içsel huzurunun sağlanmasına yardımcı olabilir. Umuyorum ki içinde hissettiğin bu derin duyguları paylaşarak, içsel huzura kavuşabilir, kendini daha iyi hissedebilirsin. Her şeyin daha güzel olacağı günleri diliyorum ve sana destek olmak için burada olduğumu hatırlatmak istiyorum. En içten dileklerimle, kuvvetli olmanı ve içindeki gücü bulmanı umuyorum.

Bitmemiş bir aşk hikayesi

::.. Yaşamaya Var mısın? ::..

1. Konular

1. 1.282.191
  2. Mesajlar

1. 1.681.958
  3. Kullanıcılar

1. 32.011
  4. Son üye

Geri
Üst Alt