Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şanlıurfa’da kuduz köpek paniği: Mahalle karantinaya alındı!
Şanlıurfa’da kuduz köpek salgını: Mahalleler karantinaya alındı!
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sahipsiz bir köpeğin üç kişiyi ısırmasının ardından, köpeğin ölü olarak bulunması sonucu yapılan incelemede kuduz tespit edildi. Kuduz vakası nedeniyle Siverek'in Bahçe ve Divan mahalleleri...
Karaman'da sahipli köpeğin saldırısından oğlunu korumak isteyen baba yaralandı. Baba Teber, "Oğlumu korumaya çalıştığım esnada köpek bacağımı ısırdı. Köpeğin kuduz olma ihtimaline karşı aşı olduk. Ben olmasaydım oğlum Konya'daki çocuğun durumuna düşebilirdi. Ben çocuğumu kurtarmak için kendimi...
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir köpeğin saldırısına uğrayan genç bir adamın dram dolu anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, sabah saatlerinde meydana geldi ve sokak köpeklerinin saldırısına maruz kalan Eser Erdem ve köpeği yaralandı.
24 Haziran günü erken saatlerde, Kayapa 30 Ağustos Zafer...
Beşiktaş Kuruçeşme açıklarında bulunan Galatasaray Adası'nda yangın paniği yaşandı. Yangın, saat 11.00 sıralarında İstanbul Boğazı Beşiktaş Kuruçeşme açıklarında bulunan Galatasaray Adası'nda mutfak bölümünde meydana geldi.
Mutfak bölümünde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın korku ve paniğe...
Erzurum'un Narman ilçesinde ekmek almak için evden çıkan 10 yaşındaki Murat Tutar, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Ağır yaralanan çocuk, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Oğlunun kendisinden çikolata beklerken hastane köşelerinde hayata tutunmaya çalıştığını söyleyen baba Yakup...