Son Konular

Sarıyer'de hamile Oya'nın dedesi olayı anlattı / Ek videoyla

Credits
1.229.824
sariyer-de-hamileyken-oldurulen-oya-nin-dedes-18791013_amp.jpg

Sarıyer'de, eski nişanlısı tarafından vurularak hayatını kaybeden 5,5 aylık hamile Oya Budak'ın cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Olayın ardından açıklama yapan dede Orhan Budak, "Hem canımızı hem karnındaki bebeğe kıydı. Böyle bir kişi olduğunu bilsem onunla nişanlanır mıydım? Çocuğumuzu alıp gitti" dedi.

Olay, Kocataş Mahallesi'nde dün gece meydana geldi. Samet T. ile Oya Budak arasındaki tartışma sonucunda Samet T., hamile Oya Budak'a silahla ateş etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Budak, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Oya Budak'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan ailesi tarafından alındı ve Sarıyer'deki Ayazağa Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Dede Orhan Budak, yaşanan olayları anlatırken, "Kızımı kandırdı. İki canımızı da aldı. Ben onu büyüttüm, 18 yaşına kadar besledim" şeklinde konuştu.

Olayın ardından şüpheli Samet T. ve yardım eden amcası Aytekin T. polis tarafından yakalandı. Diğer yandan, Oya Budak'a cinsel istismarda bulunan kişinin ise tutuklandığı belirtildi.

Bu acı olayın detayları gözleri yaşartırken, Sarıyer halkı ve Oya Budak'ın yakınları adaletin sağlanması için mücadelelerine devam edeceklerini belirtti.

Kamboçya ve Tayland Arasındaki Sınır Gerilimi Tırmanıyor

Diyarbakır'da Kaçırma İddiasında Şok Tahliye Kararı Verildi

Benzer Konular

Sarıyer'de Eski Nişanlısı Tarafından Silahla Vurulan Hamile Kadın Yaşamını Yitirdi Sarıyer ilçesine bağlı Kocataş Mahallesi Kılıçpınar Caddesi'nde, Oya Budak adlı hamile kadın, eski nişanlısı Samet T. ile arasında henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden çıkan tartışmada silahla vurularak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Sarıyer'de Eski Nişanlı Tarafından Vurulan Genç Kadın Hayatını Kaybetti, Bebeğiyle Birlikte... İstanbul'un Sarıyer ilçesinde gece geç saatlerde yaşanan trajik olayda, hamile olduğu öğrenilen genç kadın, eski nişanlısı tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. 18 yaşındaki Oya Budak'ın, 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
İstanbul Sarıyer'de Genç Kadın Nişanlısı Tarafından Öldürüldü İstanbul'un Sarıyer ilçesinde yaşanan trajik olayda, nişanlısı tarafından silahla vurularak hayatını kaybeden 18 yaşındaki Oya Budak'ın dedesi Orhan Budak, acı dolu anları yürek parçalayıcı bir şekilde anlattı. Orhan Budak, kızının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Sarıyer'de eski nişanlısı tarafından silahla vurularak hayatını kaybeden 5.5 aylık hamile Oya Budak, defnedilmek üzere Ayazağa Mezarlığı'na götürüldü. Dede Orhan Budak, duygularını "Onu gelin gibi hazırladım. Allah'ın izniyle gelin gibi uğurlayacağım" sözleriyle ifade etti. Olay, 25 Haziran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Sarıyer’de yaşanan üzücü olayda, 5,5 aylık hamile olan 18 yaşındaki Oya Budak, eski nişanlısı 19 yaşındaki Samet T. tarafından silahla göğsünden vuruldu. Ağır yaralanan Budak, hastaneye kaldırıldı ancak karnındaki bebeğiyle hayatını kaybetti. Samet T. olay yerinden otomobille kaçarken, Sarıyer...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
  1. Konular

1. 1.281.112
  2. Mesajlar

1. 1.678.473
  3. Kullanıcılar

1. 31.755
  4. Son üye

Geri