Son Konular

Saygi yonetmeni kim?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.249
Meslek
Webmaster

Saygı yönetmeni kim?

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi, ilk bölümü 27 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan, yapımcılığını BluTV ve Inter Medya 7 Ekim 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.'nın yaptığı, birinci sezonun yönetmen koltuğuna Ali Taner Baltacı'nın, ikinci sezonun yönetmen koltuğunda ise Ender Mıhlar'ın oturduğu.
Ercüment Çözer kaç bölüm oynadı?

Saygı dizisinin konusu nedir?

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer'in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir.
Saygı kaç bölüm olacak?
Bir Ankara Polisiyesi'nin yan türevi olan 'Saygı' dizisinin birinci sezonu 2020 yılında BluTV'de yayınlandı. Büyük ilgi gören dizinin ikinci sezon çekimleri, 2021 yılı yaz aylarında tamamlandı. 8 bölüm sürecek Saygı dizisinin 2. sezon 1. bölümü, 24 Eylül 2021 Cuma günü saat 19.00'da BluTV'de yayınlandı.
#SAYGI Bir Ercüment Çözer Dizisi sezon finaliyle yarın 12.00'de sadece BluTV'de. Yeni sezonu şimdiden iple çekiyorum.
Saygı ne demek ne demek?
Saygı, terim olarak genellikle kişiler arası ilişkilerde kullanılır. Buna göre Türk Dil Kurumunun saygı sözcüğüne verdiği tanımlar şöyledir: Değeri, üstünlüğü, yaşlılığı, yararlılığı, kutsallığı dolayısıyla bir kimseye, bir şeye karşı dikkatli, özenli, ölçülü davranmaya sebep olan sevgi duygusu, hürmet, ihtiram.

Saygı 2 kac bolum?

BluTV'nin sevilen dizisi Saygı 2. sezonuyla yayında. Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum'un başrollerini paylaştığı Saygı'nın ikinci sezonu ilk sezon gibi 8 bölümden oluşacak. Nejat İşler'in Behzat Ç.
Saygı 2 kaç bölüm?
Dizinin yeni sezonu da, tıpkı ilk sezonda olduğu gibi 8 bölümden oluşacak.

Saygı dizisi alıntı mı?

27 Ekim'de BluTV'de izleyici ile buluşan Saygı, Behzat Ç.'deki Ercüment Çözer (Nejat İşler) karakterine odaklanan bir spin-off dizisi.
Saygı dizisi güzel mi?
Gerçekten her insanın eline vicdanına götürüp kendini yargılamasına sebeb veren bir dizi olmuş. Ben gerçekten çok beğenerek izledim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bölümlerin uzun olması çok güzel olmuş.
Başrollerinde Nejat İşler, Miray Daner, Boran Kuzum ve Erkan Can'ın bulunduğu Saygı dizisinin ikinci sezonu perşembe akşamı yayınlanacak bölümle sona erecek.
Saygı 2 sezon kac bolum?

Saygı 2 sezon finali ne zaman?

Saygı 2 | Sezon Finali 11 Kasım'da BluTV'de.

Suicide Squad kac?

Boyun kamburu nasil duzelir?

1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.691
  3. Kullanıcılar

1. 31.842
  4. Son üye

Geri
Üst Alt