S
SoruCevap
Guest
Sebzeli Mantar Tanımı İçin Gereçler
1 adet kırmızı kapya biber
1 adet sarı kapya biber
1 adet havuç
Dilediğiniz kadar kültür mantarı
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Sebzeli Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel sıvı yağ ısınınca havucu dilediğiniz üzere doğrayıp kızartın.
Havuçlar biraz piştikten sonra kırmızı biberi ve sarı biberi ekleyin.
Sebzeler çok fazla ölmeden mantarları ve tuzu ekleyin.
Mantarlar piştikten sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Sebzeli Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet kırmızı kapya biber
1 adet sarı kapya biber
1 adet havuç
Dilediğiniz kadar kültür mantarı
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Sebzeli Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Evvel sıvı yağ ısınınca havucu dilediğiniz üzere doğrayıp kızartın.
Havuçlar biraz piştikten sonra kırmızı biberi ve sarı biberi ekleyin.
Sebzeler çok fazla ölmeden mantarları ve tuzu ekleyin.
Mantarlar piştikten sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Sebzeli Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı