Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Bilgileri Başmakçı Afyonkarahisar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bayat Afyonkarahisar

S

Çığrı Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Başmakçı Afyonkarahisar

S

SoruCevap

Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu İletişim

Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu 2000 yılında eğitime başlamıştır. Adını ilçemizde doğup büyüyen ve öğretmen olan, Bingöl İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik yaparken, 24.05.1993 tarihinde Bingöl Elazığ kara yolunda hain PKK kurşunlarınca şehit edilen Birol İrfan Aşkar'ın adını almıştır. Okulumuzun 11 öğretmen kadrosu mevcut olup hali hazırda eğitim – öğretim devam etmektedir.

Fiziksel Özellikleri: Okulumuz Zemin kat ve 1.kat olmak üzere 2 kattan oluşmaktadır.

Zemin Kat 4 derslik, 1 Fen bilgisi laboratuarı, 1 Spor Odası, 1 Malzeme Deposu,1 Hizmetli odası, kooperatif ve öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır.

1.Kat 1 Müdür odası, 1 Müdür yardımcısı odası, 1 Öğretmenler odası, 1 Bilişim Teknolojisi Laboratuarı, 1 Kütüphane, 4 derslikten ve bay bayan öğretmen WC' lerinden oluşmaktadır.

Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Başmakçı
Okulun Telefonu: (272) 411 3768
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://sobia.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 786700@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr