- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Seksoloji dersi nedir?
Seksoloji birçok farklı konuyu kapsıyor; anatomiden toplum incelemelerine, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlardan vücudun kas sistemine, çoklu ilişkilerden ebeveyn çocuk iletişimine kadar uzanıyor.
Cinsel terapist olmak için ne yapmalı?
Cinsel terapist olmak için ilgili lisans eğitimleri alındıktan sonra ek eğitimler ve süpervizyon alınmalıdır. Bunun için klinik psikoloji ya da psikolojik danışmanlık alanlarında lisans üstü eğitim alınmış olması asgari koşuldur. Bu eğitimler meslek hayatı boyunca devam ederler.
Cinsel terapi Eğitimi ne kadar?
Cinsel terapi Eğitimi ne kadar?
Örgün Eğitimle Birebir Aynıdır. 10 Modülde Tamamlanır. Eğitim Ücreti Peşin 4000 TL+KDV'dir. Eğitimin amacı cinsel sorunların tedavilerini yapacak yeni uzmanlar yetiştirmektir.
Cinsel terapi sertifikası ne işe yarar?
Cinsel terapi eğitimi sertifika programına katılarak eğitimini tamamlamış terapistler vajinismus, erken boşalma, sertleşme bozukluğu, disparoni, cinsel istek bozukluğu, kadında uyarılma bozukluğu, orgazm bozukluğu gibi cinsel işlev bozukluklarını cinsel terapi yapma ve tedavi etme becerilerine sahip olurlar.
Rayka kumru nerede yasiyor?
İstanbul'da doğan Kumru, Kanada'daki The University of British Columbia'da Sosyoloji ve Cinsellik Bilimleri lisans eğitimi üzerine, Avustralya'da Curtin University Halk Sağlığı Bölümü'nde Seksoloji Yüksek Lisansı'nı tamamlamış ve tezini Türkiye'de 18-24 yaş arası gençlerin korunma yöntemleri hakkındaki tutum ve …
Seksolog mesleği nedir?
Seksolog mesleği nedir?
Cinsel işlev bozuklukları ve cinsel tedaviler konusunda bilgili, eğitimli ve vaka tecrübesi bol olan hekimlere "cinsel tedavi uzmanı", "cinsel terapist" veya "seksolog" diyebiliriz.
Psikiyatri cinsel sorunlara bakar mı?
Cinsel işlev bozuklukları sorunları bazen de başka psikiyatrik bozuklukları da ortaya çıkarabilmektedir. Bu durumda mutlaka bir psikiyatri uzmanına başvurmak gereklidir. Cinsel işlev bozuklukları tedavisinde öncelikle nedenin bulunması ve sonrasında tedavinin planlanması gerekmektedir.