Son Konular

Selahattin İnal

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.607
Meslek
Webmaster

Ülke
Türkiye

1924 yılında Çankırı'da doğmuştur. Ankara Radyosu'nda keman sanatçısı olarak bulunmuş. Hakkı Derman'dan dersler uzun almış olup uzun yıllar musikimize hizmet vermiştir.

Selami Altınok

Stanley Kubrick

Benzer Konular

• Soru Soru
Bülent İnal Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Bülent İnal, 19 Mayıs 1973 tarihinde, Türkiye'nin Şanlıurfa ilinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini burada tamamlayan İnal, genç yaşlarda sahne sanatlarına olan ilgisini keşfetmiştir. Lise eğitiminin ardından İstanbul'a taşınarak, İstanbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal, Türkiye’nin sevilen oyuncularından biri olarak tanınmaktadır. Sahneye olan ilgisi ve yeteneği ile birçok başarılı projede yer almış, geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. İşte Bülent İnal'ın hayatı ve kariyerine dair detaylar: Erken Yaşamı ve Eğitim Bülent...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Sevgi İnal: Hayatı ve Sanat Dünyasına Katkıları Sevgi İnal, 20. yüzyılın önemli sanatçılarından biri olarak kabul edilen ve sanat dünyasında derin izler bırakmış bir isimdir. Doğum Tarihi ve Yeri hakkında kesin bilgiler sınırlı olmakla birlikte, sanat kariyerine adım attığı dönemde özellikle...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  • Soru Soru
Hüseyin İnal, Türk sanatı ve eğitimi alanında önemli çalışmalar yapmış bir isimdir. Özellikle sanat eğitimi ve sanat yönetimi konularındaki katkılarıyla tanınır. Hüseyin İnal'ın eğitimi, kariyeri ve sanata olan tutkusunun detaylarına birlikte göz atalım. Erken Dönem ve Eğitim Hayatı Hüseyin...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
  • Soru Soru
Selahattin Ülkümen Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Selahattin Ülkümen, 14 Ocak 1914 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun Antakya şehrinde doğdu. Eğitimine Türkiye'de başlayan Ülkümen, daha sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca uluslararası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.281.689
  2. Mesajlar

1. 1.679.903
  3. Kullanıcılar

1. 31.870
  4. Son üye

Geri