S
SoruCevap
Guest
Selçikli Mustafa Sabırlı İlköğretim Okulu Hakkında - Selçikli Mustafa Sabırlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Selçikli Mustafa Sabırlı İlköğretim Okulu Resimleri - Selçikli Mustafa Sabırlı İlköğretim Okulu İletişim
Selçikli Mustafa Sabırlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Köyümüzde okul ilk olarak 1928 yılında bir cami odasında 23 öğrenci ile eğitim öğretim hayatına başlamıştır ancak bu okulun hususi bir okul binası olmaması nedeniyle 1932 yılında 3 dershaneli yeni bir okul yapılmıştır(B Blok). 1986 yılında 2 derslikli ek bina (C Blok) inşa edilerek derslik sayısı 5'e çıkarılmıştır. 1990 Yılında Selçiklili tütün tüccarı Mustafa SABIRLI 5 derslikli bir okul inşa ettirmiştir.Okul 1991 yılında tamamlanmış olup Mustafa Sabırlı ilköğretim Okulu adıyla 1991-1992 yılında eğitim-öğretime başlamıştır.
Selçikli Mustafa Sabırlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu: (236) 429 21 41
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Selçikli Köyü
Okulun Web Adresi: http://selcikli.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 263469@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri: Akhisar-Balıkesir Yolu üzerindedir. Akhisar İlçesi'ne 20 km uzaklıktadır.
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Selçikli Mustafa Sabırlı İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
Selçikli Mustafa Sabırlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Köyümüzde okul ilk olarak 1928 yılında bir cami odasında 23 öğrenci ile eğitim öğretim hayatına başlamıştır ancak bu okulun hususi bir okul binası olmaması nedeniyle 1932 yılında 3 dershaneli yeni bir okul yapılmıştır(B Blok). 1986 yılında 2 derslikli ek bina (C Blok) inşa edilerek derslik sayısı 5'e çıkarılmıştır. 1990 Yılında Selçiklili tütün tüccarı Mustafa SABIRLI 5 derslikli bir okul inşa ettirmiştir.Okul 1991 yılında tamamlanmış olup Mustafa Sabırlı ilköğretim Okulu adıyla 1991-1992 yılında eğitim-öğretime başlamıştır.
Selçikli Mustafa Sabırlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu: (236) 429 21 41
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Selçikli Köyü
Okulun Web Adresi: http://selcikli.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 263469@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri: Akhisar-Balıkesir Yolu üzerindedir. Akhisar İlçesi'ne 20 km uzaklıktadır.
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Selçikli Mustafa Sabırlı İlköğretim Okulu Resimleri :
Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız