Son Konular

Seni seviyorum anliyor musun kim soyluyor?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

Seni seviyorum anlıyor musun kim söylüyor?

Selami Şahin – Seni Seviyorum Anlıyor Musun (Official Audio) – YouTube.

Yaşamadın sen kime ait?

Ahmet KayaYaşamadın Sen / Söz yazarıAhmet Kaya, 1980 ve 1990'larda çıkardığı albümler ve verdiği konserlerle tanınmış Türk müzisyen. Vikipedi
Biliyorum biliyorum şarkısını kim söylüyor?
Azra Yünlü – Biliyorum [ Official Video Klip ] – YouTube.
Enes şarkıcı kim?
Bu maddedeki gereksiz kırmızı bağlantıları Ahmet Enes, tam adı Ahmet Enes Karaçam (d. 18 Aralık 1984, Erzurum), Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır….

Bulutların üstünde kim söylüyor?

Bulutların Üstünde [Official Audio Video] – Vincent Baykal Ada – YouTube.

Bulutların üstünde olmak ne demek?

hayal edemeyecek kadar çok sevinmek, mutlu olmak, ne yerdeyim ne gökte değil kesinlikle gökte olma, havaya uçmaktan daha öte bir duruma gelmek.
Şarkıcı Enes Kimdir?
Bu maddedeki gereksiz kırmızı bağlantıları Ahmet Enes, tam adı Ahmet Enes Karaçam (d. 18 Aralık 1984, Erzurum), Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır….
Enes Aslanlı kim?
Enes Aslan; 1 Nisan 2002'de Gaziantep'te dünyaya geldi. 2008 Yılına gelindiğinde ilk okula başladı ve Hürriyet İlk Öğretim Okulunda 1 ve 2 sınıfı okudu 3 sınıfa geldiğinde bulunduğu bölgeden taşındılar ve "Kayaönü Kılıç Arslan İlk Okuluna" gitmeye başladı bu okulda birçok aktiviteden yararlandı ve bilgisayar ile o …

Enes Batur aslen nereli?

Yaşamı ve Kariyeri 9 Nisan 1998'de Arzu ve Fatih Sungurtekin çiftinin oğlu olarak Ankara'da doğdu. Sungurtekin kanalında yayınlamış olduğu bir videoda annesinin Malatyalı, babasının Adanalı olduğuna değinmiş, kendisini de Adanalı olarak tanımlamıştır.

Enes Batur neden YouTube video atamıyor?

Fenomen Enes Batur'a YouTube Topluluk Kuralları'nı ihlal etmesi nedeniyle ceza geldi. Batur, platforma video yüklemesinin yasaklandığını duyurdu. Türkiye'de en çok takipçiye sahip YouTuber'ların başında gelen Enes Batur, Topluluk Kuralları'nı ihlal etmesi nedeniyle ceza aldı.

Iliski danismani ne yapar?

GAP turu ne giyilir?

1. Konular

1. 1.281.109
  2. Mesajlar

1. 1.678.468
  3. Kullanıcılar

1. 31.755
  4. Son üye

Geri
Üst Alt