Modoratör
Efsanevi Üye
Seni seviyorum nasıl söylenir?
İşte o büyülü iki kelimeyi söylemenin en romantik 20 yolu:
- Seni düşündüğüm zamanlarda kalbim, heyecan ve özlemle patlayacakmış gibi hissediyorum.
- Onlar sadece bir kez aşık olunabileceğini söylüyorlar ama bu doğru olamaz, çünkü ben sana her baktığımda yeniden aşık oluyorum.
- Seni her şeyden çok seviyorum.
Bir kıza sevdiğimi nasıl gösterebilirim?
Sevgilinize onun yanında olmak istediğinizi fakat durumun böyle gerektirdiğini belirtin. Onu her daim düşündüğünüzü ve onunla zaman geçirmeyi sevdiğinizi duymak hoşuna gidecektir. "Ben de tam seni düşünüyordum" Onu düşündüğünüzü hissettirin. Özellikle de aradığında bunu ona söylemek isabet olacaktır.
Seni ne kadar cok seviyorum sozleri?
Seni ne kadar cok seviyorum sozleri?
İşte en güzel 5 seni seviyorum sözü önerisi;
- Güzel şeyler zorlu yollardan geçer. Ne zaman ümidimi kaybetsem aklıma hep o söz gelir. "
- Belki dünyanın sonu değilsin ama sen benim solumda bir dünyasın…
- Seni ben canımın içine sakladım.
- Seni çok seviyorum.
- Gülüşünü seversin, sesini seversin, sohbetini seversin…
Ona aşık olduğumu nasıl belli ederim?
Ona aşık olduğumu nasıl belli ederim?
* Yanına gidip bir şeyler anlatırken ister istemez elinizi, kolunuzu ona değdirmeye çalışın. * Yaptığı sporlardan veya ilgi alanlarından bahsederken, konuya daha çok katılın ve ilgilendiğinizi vurgulayın. * Onun yanındayken veya size bakıyorken tebessüm edin. * Arada sırada belli belirsiz iltifat edin.
Bir kıza ilk seni seviyorum nasıl denir?
Olay şudur: Aşk herkes için farklı anlamlara gelir. Eğer bu senin bir kızla ilk anlamlı ilişkinse "seni seviyorum" demeden önce düşün….Daha az ciddi sözcüklerle başlamayı dene.
- "Sana gerçekten çok değer verdiğimi bilmeni istiyorum.
- "Senden çok hoşlanıyorum.
Sevgilini ne kadar seviyorsun sözleri?
UZUN SENİ SEVİYORUM SEVGİLİM SÖZLERİ Kalbimde hiç kimsenin dolduramayacağı bir boşluğu dolduruyorsun. Seni herkesten ve her şeyden daha çok seviyorum! Senin kadar özel biriyle ilişki yaşayabileceğimi hiç düşünmemiştim. Büyüleyici gülümsemen, sıcak tavırların ve paylaştığın sevginin hassasiyetini seviyorum.