Son Konular

Seren Serengil kac kilo ile ameliyat oldu?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.689
Meslek
Webmaster

Seren Serengil kaç kilo ile ameliyat oldu?

Serengil'in son halini ve sağlık durumunu paylaştı. 50 yaşındaki Seren Serengil mide ameliyatı olmuş ve zayıflığı kendisine yeterli gelmeyince hayatını riske atarak 70 kilo iken bir ameliyat daha olmuştu.

Seren Serengil ameliyat olmadan kac kiloydu?

Ben bu ameliyata gittiğimde, doktor bana uygulanabileceğini söyledi ama ben 70 kiloydum. Yani 70 kilo bir hastaya bu ameliyatın yapılmaması gerekiyormuş. Karaciğer yağlanmam vardı ama üst boyutta değildi.
Dumping sendromuna yakalanan ve organları iflas etmek üzere olan Serengil, geçen günlerde bir kez daha ameliyat oldu.
Seren Serengil hangi ameliyat oldu Zayıflamak için?
Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 'Dumping sendromuna yakalanan ve 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, geçtiğimiz hafta ameliyat olmuştu. Ameliyat sonrası konuşan Seren Serengil, eski doktorunu suçlayarak alt midesinin olmadığını söylemişti.
Seren Serengil kaç kilo idi?
Dumping sendromu ile mücadele eden ve 2016'da geçirdiği mide operasyonunun ardından hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, hastaneye kaldırılmıştı. 70 kilodan 46 kiloya düşen Serengil, hastanede çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.

Seren Serengil'in son ameliyatını hangi doktor yaptı?

'Dumping sendromu'yla mücadele eden şarkıcı, karaciğer, pankreas ve böbreklerinin iflas etmek üzere olduğunu söylemişti. Geçtiğimiz cuma günü ameliyat olan Seren Serengil'in doktoru Alper Çelik, 'Söylemezsem Olmaz' programında ünlü ismin son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Bağırsak bağlatma ameliyatı ne demek?

Cerrah midenin en üstünde küçücük bir bölüm bırakıp keser. İncebağırsağın yaklaşık ilk yarım metresini de keser ve bundan sonrasını iyice küçültülmüş olan mideye bağlar. Böylece küçücük bir midenin kolayca doyması sağlanır, üstelik bağırsak kısaltıldığı için yenilenler de tam emilmez.

Tuvalet sararmasi nasil gecer?

Dusta nemlendirici nasil kullanilir?

1. Konular

1. 1.280.365
  2. Mesajlar

1. 1.676.913
  3. Kullanıcılar

1. 31.626
  4. Son üye

Geri
Üst Alt