Modoratör
Yeni Üye
Serkan Kiyak kim?
3 Aralık günü ortadan kaybolan eşi Zehra Kıyak'ı bulmak için Müge Anlı'ya katılan Serkan Kıyak, canlı yayında eşinin pideci komşularına kaçtığını öğrenmişti. Ardından da kendisini aldatan eşinin geri dönmesi için çağrıda bulunmuştu.
Serkan Kiyak eşi kimdir?
Serkan Kıyak, programa bağlanan eşi Zehra Kıyak'ın pidecilik yapan komşusuyla kaçtığını söylemesiyle yıkıldı.
Serkan Kılıç nasıl öldü?
Serkan Kılıç nasıl öldü?
Bugün saat 12.00 sıralarında Uşak Durak Mahallesi, Hoca Tahir Efendi Sokakta bulunan Orkun Apartmanında 3. katta ikamet eden Serkan Kılıç (32) evinde kendini asarak yaşamına son verdi.
Müge Anlı daki serkana ne oldu?
Müge Anlı daki serkana ne oldu?
DUVAR – 3 Aralık'tan beri haber alamadığı eşi Zehra Kıyak'ı bulabilmek için 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılan ve canlı yayında eşinin pideci komşusuyla birlikte olabilmek kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak Uşak'taki evinde intihar etti.
Muge Anliya katilan Serkan oldu mu?
Katıldığı programda eşinin pideciye kaçması üzerine sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan ve "Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel, yine affederim" diyen Serkan Kıyak, girdiği bunalım sonucu evinde kendini asarak yaşamına son verdi.
Serkan Kıyak devlet memuru mu?
Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında Müge Anlı, Serkan Bey'i sevmiş olduklarını, Serkan Bey devlet memuru olduğu için maaşının eşine kalacak olduğunu, kadının da aradığını "Maaşını ben alacağım, çocuğu da ben alacağım" dediğini aktardı.
Serkan Kıyak eşi ne dedi?
Serkan Kıyak eşi ne dedi?
Serkan Kilic intihar etti mi?
Serkan Kilic intihar etti mi?
Uşak Gündem'in haberine göre, 12 Aralık 2021 Pazar günü saat 12.00 sıralarında Uşak merkezi Durak Mahallesi, Hoca Tahir Efendi Sokak'ta bulunan Orkun Apartmanı'nda 3. katta ikamet eden Serkan Kılıç evinde kendini asarak intihar etti.
Müge Anlı Serkan Kıyak için ne dedi?
Müge Anlı, Serkan Bey'i sevmiş olduklarını, Serkan Bey devlet memuru olduğu için maaşının eşine kalacak olduğunu, kadının da aradığını "Maaşını ben alacağım, çocuğu da ben alacağım" dediğini aktardı.
Müge Anlı'daki Serkan nasıl intihar etmiş?
Müge Anlıdaki Serkan neden öldü?
Müge Anlıdaki Serkan neden öldü?
Serkan kılıc öldü mü?
Serkan kılıc öldü mü?
Son dakika gelişmelerine göre; Eşi pideciye kaçan adam evinde kendisini asarak intihar etti.