Son Konular

Sessiz Kahramanım: Babam

Credits
1.230.139
Sessizce geçen yılların ardından,
Gölgede kalan bir kahraman var,
Her sabahın ilk ışığında,
Yüreğiyle yürüyen, sessiz adam.

Nasıl anlatılır onun emeği,
Bir tebessümle geçen o anlar?
Gözlerinde saklı bir dünya,
Sonsuz bir sevda, babamdan kalan.

Rüzgarın savurduğu yapraklar,
Oturur bir köşede, içli içli,
Her düşüşte bir hikaye gizli,
Babamın fedakarlığı gibi, derin ve sessiz.

Kalbimde yankılanan sesin,
Beni daima güçlü kılan,
Seninle öğrendim sevmeyi,
Sessiz kahramanım, canım babam.

Anılarla Örülü Maç Akşamları

Yaşamın Dönüm Noktasında Fısıldayan Yıllar

Benzer Konular

Kalbin Sessiz Nefesi: Babam Gecenin karanlığında, yıldızsız bir gökyüzü, Hissettim ay ışığında, babamın sessiz izi. O bir fısıltı, rüzgarın usulca estiği, Kalbimde yankılanır, her nefesinde sevgisi. Gündüzleri görünmez, gölgeler ardında, Ama ben hep bilirim, o yanımda. Sözsüz kahraman, eli hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Babamdan Gelen Işıltı: Hayatın Dersleri Gözlerinde bir deniz, derin ve dingin, Her dalgada bir hikâye, bir anı gizli. Yüreğinde bir güneş, sıcacık ve serin, Babam, seninle öğrendim yaşamı sevmeyi. Küçük bir çocukken dizlerinin dibinde, O masal dolu gecelerde, uykuya dalarken, Hayaller kurardık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Gölgedeki Kahraman: Babam Bir sessiz rüzgardır babam, Her an yanımda esen. Kahramanlıkları anlatılmaz, Gözlerimde parıldayan. Gökyüzünde yıldızlar, Yolumu aydınlatan. Babamın sessiz adımları, Yüreğimde yankılanan. Tüm yükü omuzlayan, Görünmeden yürüyen. Gözündeki yaşları saklayan, Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Babamın Sessiz Mirası Gökyüzüne baktığım her an, senin sesin yankılanır, Kalbimde bir yer açtın, hiç kapanmayan yar. Her kelimen derin, her öğüdün ışık, Yolumu aydınlatan, karanlıkta bir yıldız. Bir baba gibi sessiz, bir dağ gibi sağlam, Ayak izlerinde yürümek, bana huzur ve ilham. Seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Gökyüzü karanlık, yıldızlar sahnedeyken, Babamla otururduk sessiz, el ele, Fısıldardı gece, anlatırdı bize, Yıldızlar sanki babamın gözlerinde. Her yıldız bir hikaye, babamdan yadigâr, Gözlerindeki parıltı, eski bir bahar, Anlatırdı masalları yıldızlar kadar eski, Kalbimde yankılanır her bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.128
  2. Mesajlar

1. 1.678.525
  3. Kullanıcılar

1. 31.759
  4. Son üye

Geri