Modoratör
Yeni Üye
Seungri askerde mi?
Seungri askeri hizmetine başladı. Seungri, 9 Mart'ta askere alındı.
Seungri olayı nedir?
Seungri olayı nedir?
Gerçek adı Lee Seung-hyun olan Seungri, 2015-2016 yıllarında yabancı iş insanlarına yasa dışı cinsel hizmet sağlamakla suçlanıyordu. Eski K-pop yıldızı, Seul'da işlettiği bir gece kulübünden zimmete para geçirmekten de mahkum oldu.
Yong Jun Hyung neden ayrıldı?
Yong Jun Hyung neden ayrıldı?
Junhyung gizli kamera videolarını izlediğini itiraf etti, Highlight'tan ayrıldı Yong Junhyung, gizli kamera videoları paylaşmasa bile Jung Jun Young'ın paylaştıklarını izlediğini açıklayıp Highlight'tan ayrıldığını bildirdi.
Jang Hyunseung neden ayrıldı?
Jang Hyunseung BEAST'ten ayrılmaya ve yoluna solo şarkıcı olarak devam etmeye karar verdi. Bu haber, son aylarda Jang Hyunseung'un sözde "davranış problemi" ve fan buluşması gibi grubun aktivitelerine katılmaması yüzünden elde edilen endişe ve tartışmalardan sonra geldi.
Highlight K-pop dağıldı mı?
Highlight K-pop dağıldı mı?
Tüm üyeleri askere gidecek olan grup 25 Kasım'da "Outro" adlı yıl sonu konserini tamamladı ve fanlarına veda ettiler.
Highlight junhyung neden ayrıldı?
Highlight junhyung neden ayrıldı?
Yong Junhyung, gizli kamera videoları paylaşmasa bile Jung Jun Young'ın paylaştıklarını izlediğini açıklayıp Highlight'tan ayrıldığını bildirdi.
Beast neden dağıldı?
BEAST geçtiğimiz yedi yıl boyunca fanları ve zirveye ulaşma hayalini paylaşmak için sıkı çalışıyor. Bu sebeple bu kararı vermek üyeler, şirket ve herkes için için kolay olmadı. Şuanda beş üye olan BEAST 2016'da yeni bir albüm yayımlamayı ve yurt dışı ve yurt içinde aktif olmayı planlıyor.
CNBLUE dağıldı mı?
CNBLUE dağıldı mı?
Bana inanan hayranları hayal kırıklığına uğrattığım için utanıyorum. Grup üyeleri olarak şu anda askerlik görevimizi yerine getirmek için orduda bulunduğumuzdan dolayı ayrılık kararını kamuoyuyla paylaşmak normalden daha uzun zaman aldı. Kararı açıklamamı bekleyen şirketimize Teşekkür Ediyorum ve Özür Diliyorum.
Beast Junhyung neden ayrıldı?
Beast Junhyung neden ayrıldı?