Modoratör
New member
Sevgiliye çikolata almak ne demek?
çok samimi ve gerçek bir sevgi hadisesi. sevgilim olan her hatuna çikolata almışımdır ben. buluşmaya giderken bakkaldan alırdım bir tane. bi hatun vardı 15 tane çikolatamı yiyip yine vermemişti.
Rüyada çikolata gormek ne anlama gelir?
Rüyada çikolata görmek; ferah ve sevinçtir. Rüyasında çikolata gören mal sahibi olur. Rüyada çikolata alın teriyle kazanılan mal demektir. Rüyada Çikolata yemekte mala delalet eder.
Rüyada siyah çikolata görmek ne anlama gelir?
Rüyada siyah çikolata görmek ne anlama gelir?
Çikolata görmek ile beraber kişi hayatında kazanacağı helal para ile istediklerine kavuşabilecek mal tabiri üzerine de yorumlanır. Diğer taraftan rüyada çikolata görmek ve ayrıca güven anlamına gelmektedir. Eğer rüyasında kişi çikolata görüyorsa çevresindeki insanların ona güveneceği anlama çıkar.
Birinden çikolata almak ne demek?
Birinden çikolata almak ne demek?
Ayrıca rüya sahibinin hayatında yaşadığı bazı sıkıntı ve sorunların yakın zamanda son bulacağı üzerine delalet eder. Borçlarını kapatacağı, maddi olarak düze çıkacağı ve hayatını yeniden mutlu hale getireceğini işaret etmektedir. Rüyada birinden çikolata aldığını görmek güzel haberlerle karşılaşmak anlamına gelir.
Rüyada çikolata paketi görmek ne anlama gelir?
Rüyada çikolata paketi görmek, kişinin kendini aşan bazı işlere kalkışacağı ve bunun neticesinde de başarıyı yakalayacağı anlamına gelir.
Rüyada birinin çikolata vermesi ne anlama gelir?
Rüyada Birinin Çikolata Vermesi Rüyada birinin çikolata verdiğini görmek, rüya sahibinin aradığı aşkı bulacağına ve uzun süreli bir beraberlik yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin keyfini yerine getiren hadiselerin bir bir gerçekleşeceğine ve bundan dolayı enerjisinin hep yüksek olacağına yorumlanır.
Rüyada birinin bana çikolata vermesi ne demek?
Rüyada birinin bana çikolata vermesi ne demek?
Rüyada çikolata almak ne demek?
Rüyada çikolata almak ne demek?
Rüyada çikolata almak rüya sahibinin müjdeli bir haber alacağı üzerine yorumlanır. Alınan bu güzel haber ile beraber kişinin seyahate çıkacağını öngörmektedir. Ayrıca rüya sahibinin hayatında yaşadığı bazı sıkıntı ve sorunların yakın zamanda son bulacağı üzerine delalet eder.
Rüyada birinin çikolata vermesi ne demek?
Rüyada Birinin Çikolata Vermesi Rüya sahibinin rüyasında birinin çikolata verdiğini görmesi kişinin uzun süreli bir aşk hayatına sahip olacağına delalet eder. Rüyada birinin çikolata vermesi, zor zamanında yanında olacak olan insanların varlığına yorumlanır.