Sezen Aksunun hangi şarkısı tepki çekti?
47 yıldır yazıyorum, yazmaya da devam edeceğim” dedi. Sezen Aksu, 2017 yılında çıkardığı “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı şarkısındaki “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözleri nedeniyle tepki çekmişti.Sezen aksuya neden tepki var?
Şarkıcı Sezen Aksu, ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ isimli şarkısında dini değerlere hakaret etti. Şarkıda Hz. Adem ve Hz. Havva’ya ‘cahil’ diyen Aksu, sosyal medyada infiale neden oldu.Sezen Aksunun hangi şarkısı olay oldu?
Sezen Aksunun hangi şarkısı olay oldu?Sezen Aksu’nun 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısı gündem oldu. Şarkıda geçen, “Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e…” sözleri sosyal medyada polemik oldu.
Sezen Aksu özür diledi mi?
Sezen Aksu özür diledi mi?Hazreti Adem ve Hazreti Havva’ya hakaret ettiği için tepki gösterilen şarkıcı Sezen Aksu, özür dilemek yerine meydan okudu. Yazdığı yeni şiiri paylaşan Aksu, “Yazmaya devam edeceğim” dedi.
Sezen Aksu ne cevap verdi?
“Şahane Bir Şey Yaşamak” şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva’ya” sözleri sonrası tepkilerin odağı olan Sezen Aksu’dan açıklama geldi. Aksu tepkilere yeni yazdığı şarkı ile cevap verdi. Avcı isimli şarkısında Aksu, “Beni öldüremezsin. Sesim, sazım, sözüm var benim.Sezen Aksu’ya hangi ünlüler tepki verdi?
Aksu’nun “Avcı” şiiriyle yaşadığı saldırılara yanıt vermesinin ardından aralarında Latife Tekin, Elif Şafak, Ece Temelkuran, Birhan Keskin, Hayko Cepkin, Şükrü Erbaş ve Sema Kaygusuz gibi yazar, gazeteci, akademisyen, müzisyen ve şairlerin olduğu 203 sanatçı imza metni yayınladı.Sezen Aksu dinle ilgili ne söyledi?
Sezen Aksu dinle ilgili ne söyledi?Sezen Aksu yayınladığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ adlı şarkısında ‘Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e…’ sözleri nedeniyle her kesimin tepkisine neden olmuştu. Dini değerlere hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda da bulunulan Sezen Aksu sessizliğini bozdu.
Sezen Aksu’nun olay olan şarkısı ne zaman çıktı?
Sezen Aksu’nun olay olan şarkısı ne zaman çıktı?Sezen Aksu, ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ isimli şarkısıyla gündeme geldi. Şarkı ilk olarak 2017 yılında YouTube’da yayınlandı. Şarkıdaki, “Binmişiz bir alâmate, gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözleri tepki çekti.
Sezen Aksu hangi dine mensup?
Yahudi dönmesi Sebatayist bir ailenin evladı olduğu iddia edilen Sezen Aksu, “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı yeni şarkısında büyük bir skandala imza attı.Sezen Aksu cevabı ne oldu?
Aksu tepkilere yeni yazdığı şarkı ile cevap verdi. Avcı isimli şarkısında Aksu, “Beni öldüremezsin. Sesim, sazım, sözüm var benim. Ben derken ben herkesim.” sözlerine yer verdi.Sezen Aksu hastalığı nedir?
Sezen Aksu hastalığı nedir?Milyonda sadece 40-70 kişide görülen, Türkiye’de ise Sezen Aksu ve Türkan Şoray’ın hastalığı olarak hafızalara kazınan Cushing Sendromu, hastalık gibi stresli durumlara mücadele etmeyi kolaylaştıran kortizol hormonunun yüksek seviyede salgılanması sonucu meydana geliyor.
Sezen Aksu tepkilere cevap verdi mi?
Sezen Aksu tepkilere cevap verdi mi?Fazıl Say, Sezen Aksu’nun tepkilere cevaben yazdığı “Avcı” adlı şiiri besteleyeceğini açıkladı. Sezen Aksu, yazdığı bir şarkı sözü nedeniyle hedef gösterilmesine Facebook sayfasından yaptığı bir açıklama ile yanıt vermişti.
Sezen Aksu kimleri meşhur etti?
Böylelikle 1990’ların müziğinde çok önemli bir yer ettiği gibi Sertab Erener, Harun Kolçak, Aşkın Nur Yengi, Levent Yüksel, Işın Karaca, Hande Yener, Yıldız Tilbe gibi birçok ismi müzik piyasasına kazandırdı ve birçok önemli sanatçıya destek oldu.Sezen Aksu tepkilere ne cevap verdi?
Sezen Aksu aciklama yapti mi?
Sezen Aksu aciklama yapti mi?Aksu, dün yazdığı “Avcı” şarkısının sözlerini de paylaştı: “Sen beni sezemezsin/Dilimi ezemezsin” DUVAR – “Şahane Bir Şey Yaşamak” şarkısındaki Hz. Adem ve Hz. Havva’yla ilgili ifadeler nedeniyle hedef gösterilen sanatçı Sezen Aksu yazılı açıklama yaptı.