Son Konular

Sezginler Holding kimdir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Sezginler Holding kimdir?

Burak Elmas'ın babası Sezgin Elmas aynı zamanda Sezginler Holding'in sahibidir.

Sezgin Elmas kimdir ne iş yapar?

1960'lı yılların başında Tahtakale'de çalışmaya başlayan Sezgin Elmas, bugün Türkiye genelinde 120 bin noktaya satış ve pazarlamayla ulaşan Sezginler Grubu'nun sahibi. Sezgin Elmas, 1999'un ilk dokuz ayındaki cirolarının 600 milyon dolara ulaştığını söylüyor.

Burak Elmas ne işle meşgul?

Burak Elmas ne işle meşgul?
Burak Elmas, iş hayatına Türkiye'nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde başlamıştır. Aile şirketlerinde ve uluslararası birçok ortak girişimde yönetici pozisyonunda rol aldıktan sonra İngiltere merkezli uluslararası bir lojistik şirketi kurmuştur.

Elmas Kimdir?

Galatasaray Kulübündeki ilk görevini 1997 yılında, 23 yaşındayken Galatasaray PAF takımı sorumlusu olarak alan Burak Elmas, 1998, 2000 ve 2002 yıllarında 3 dönem yönetim kurulu üyeliği yaptı. Burak Elmas, 2018 yılında da Galatasaray Sportif AŞ'de de görev aldı….
Dönem | Başkan
2021-… | Burak Elmas

Sezginler Holding ne iş yapıyor?

SEZGİNLER Firma Profili SEZGİNLER Gıda Sanayii ve Ticaret A.Ş., merkezi İstanbul ' da bulunan ve Türkiye ' deki en büyük hızlı tüketim maddeleri ve gıda ürünleri distribütörüdür.

Yelda süren Elmas Kimdir?

Yelda süren Elmas Kimdir?
Baba tarafından Giresunlu olan Elmas, eski Galatasaray başkanlarından iş adamı Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile evlidir. Burak Elmas, Faruk Süren'in damadıdır. Elmas, ilk olarak henüz 23 yaşındayken 1997 yılında, Galatasaray PAF takımı sorumlusu olarak görevlendirildi.

Burak Elmas hangi şirketin sahibi?

Burak, halihazırda Godiva Investments şirketinin CEO'su görevinde Grup Yönetim Kuruluna bağlı olarak görev yapmaktadır ve son dokuz yıldır Yıldız Holding bünyesinde çalışmaktadır. Yıldız Holding, gıda ürünleri imalatında en iyi bilinen, en büyük Türk işletmelerinden biridir.

Burak Elmas ne işle uğraşıyor?

Burak Elmas (d. 19 Mart 1974; Şişli, İstanbul), Türk iş insanı ve spor yöneticisi. Mevcut Galatasaray Başkanı. 2021'de Elmas.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ne iş yapar?

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ne iş yapar?

Sezginler Gıda kimin?

burak elmas'ın sahibi olduğu büyük bir şirket.

Yelda Süren ne iş yapıyor?

Halen İngiltere ve Türkiye'de üç uluslararası şirkette yatırımcı ortak ve bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Burak Elmas annesi kimdir?

Burak Elmas annesi kimdir?
Ailesi. Sezgin ve Saniye Elmas'ın oğlu olarak 19 Mart 1974 tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde doğdu.

Burak Elmas hangi şirketin CEO'su?

2008 yılından itibaren Godiva Investment şirketinde CEO görevini ifa eden ve grup yönetim kuruluna bağlı çalışan Burak Elmas, aynı zamanda gıda ürünleri imalatında en büyük Türk işletmelerinden birir olan Yıldız Group'ta da Yönetim Kurulu üyeliği yapmış, görev süresince önemli stratejik pozisyonlar üstlenmiştir.

Burak Elmas aslen nereli?

Sezgin ve Saniye Elmas'ın oğlu olarak 19 Mart 1974 tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde doğdu. Burçin Elmas ve Burçak Elmas adında iki kardeşi bulunuyor. Aslen Giresunludur. Eski Galatasaray başkanlarından iş insanı Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile evlendi.

Sezginler Holding, Türkiye genelinde 120 bin noktaya ulaşan satış ve pazarlama faaliyetleriyle faaliyet gösteren bir grup şirketidir. Şirketin sahibi Sezgin Elmas, 1960'lı yılların başında iş hayatına Tahtakale'de başlamış ve bugün büyük bir başarıya ulaşmıştır. 1999 yılının ilk dokuz ayında şirketin cirosunun 600 milyon dolara ulaştığı bilinmektedir.

Burak Elmas ise Sezgin Elmas'ın oğludur ve iş hayatına Türkiye'nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde başlamıştır. Daha sonra aile şirketlerinde ve uluslararası ortak girişimlerde yöneticilik yapmış ve İngiltere merkezli uluslararası bir lojistik şirketi kurmuştur. Ayrıca Galatasaray Kulübü'nde de görev yapmış ve 2021 yılı itibariyle Galatasaray Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Sezginler Holding'in faaliyet alanı, Türkiye'nin en büyük hızlı tüketim maddeleri ve gıda ürünleri distribütörü olarak öne çıkmaktadır. Holding merkezi İstanbul'da bulunmakta olup geniş bir satış ağına sahiptir.

Yelda Süren, eski Galatasaray Başkanlarından iş insanı Faruk Süren'in kızıdır ve Burak Elmas'ın eşidir. Aynı zamanda Giresun kökenli olan Elmas, iş dünyasında önemli bir konuma sahip olan ve uluslararası şirketlerde yöneticilik yapan bir iş kadınıdır.

Burak Elmas, halihazırda CEO pozisyonunda çalıştığı Godiva Investments şirketine bağlı olarak faaliyet göstermekte ve Yıldız Holding bünyesinde çalışmaktadır. Yıldız Holding, gıda sektöründe tanınmış ve büyük bir Türk şirketidir.

Sonuç olarak, Sezginler Holding bünyesinde sürdürülen faaliyetler, aile şirketinin liderliğini devralmış olan Burak Elmas'ın iş hayatındaki başarıları ve Galatasaray Kulübü Başkanlığı gibi önemli görevlerle Türk iş dünyasında ve spor camiasında önemli bir konuma sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Helvanin faydalari nelerdir?

Nesine papara oluyor mu?

1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.654
  3. Kullanıcılar

1. 31.840
  4. Son üye

Geri
Üst Alt