Modoratör
Efsanevi Üye
Sibelium etken maddesi nedir?
Sibelium kapsüllerin her biri etkin madde olarak 5 mg flunarizine eşdeğer flunarizin hidroklorür içerir. SIBELIUM, migren nöbetlerini önlemek ve baş dönmesi ile seyreden bazı hastalıklardaki baş dönmesini azaltmak için kullanılan bir ilaçtır.
Migrex nedir?
migren tedavisinde kullanılan ilaç. ayrıca bugünkü muayenemin ardından doktorum tarafından verilen, içinde 6 adet bulunan, geçmesi mümkün olmayan, atak halinde gelen ağrılar esnasında içmem gerektiği söylenen ilaç.
Sibelium kilo aldırır mı?
bu ilaç bana 2 ayda 15 kilo aldırdı. 55 kilodan 70'e çıktım. beni tanıyan herkesi kısa süreli şoke ettirdi. sonrasında kalori hesaplayarak 63 kiloya düştüm, hala devam ediyorum aldığım kiloları vermeye. eğer doktorunuz size bu ilacı yazarsa benzerleri ile değiştirmesini rica edin mutlaka.
Migren hapı kilo yapar mı?
Migren hapı kilo yapar mı?
Kullanılan ilaçlar Kilo alımına sebep olan birçok ilaç bulunmaktadır. Özellikle doğum kontrol hapları, hormon tedavisinde kullanılan hormon ilaçları (tiroid vb.), steroidler, kalp hastalıkları ve kan basıncı ilaçları hatta bazı migren ilaçları bile kilo alımına sebep olabilmektedir.
Migrex ilacı hangi doktor yazar?
Migrex ilacı hangi doktor yazar?
Migren ağrıları için hastanelerin nöroloji polikliniklerine başvurmak gereklidir.
Migren ilaçları kilo aldırır mı?
Kilo aldırıcı ilaçlar nelerdir?
Hangi İlaçlar Kilo Aldırır?
- W-Max Kilo Aldıran İlaç W-Max ilacının içeriği tamamen bitkiseldir, bu yüzden neredeyse hiç yan etkisi bulunmamaktadır.
- Bombax Kilo Aldırıcı
- Gren Store GYMAX Kilo Aldırıcı
- Gianna Kilo Aldırıcı
- Bontavi Kilo Aldırıcı
- Anripsikotik İlaçlar.
- Anti Diyabetik İlaçlar.
Migren için hangi ağrı kesici iyi gelir?
Migren hastalığı uzun yıllardır bilinmesine rağmen ağrıların neden ortaya çıktığı tam olarak anlaşılamamıştır.