Modoratör
Efsanevi Üye
Sıkışan Amerikan kapı nasıl açılır?
Kapının en zayıf noktasının kilit diline en uzak nokta olduğunu farkettim. Yani kilidin olduğu tarafta en üst köşe.Bu noktadan iterek kapının aralanmasını sağladım. Daha sonra plastik bir kartı sokarak kilit dilinin olduğu noktaya kadar ilerlettim. Kilit dilinin olduğu yerde ileri geri oynatarak kapıyı açtım.
Amerikan kapı tokmağı nasıl takılır?
Kapı Kolu Nasıl Monte Edilir?
- İlk adım olarak kapı kolunun vidalarına uygun boyutta olan bir tornavida ile kapı kolunun rozet ve ayna adı verilen bölümünü, kapının iki tarafından sökün.
- Deliğe, kapıyı açmanızı sağlayacak demir çubuğu takın.
- Kapı kolu ve kapı kilidi aynasını takıp vida ile sabitleyin.
Kilitsiz kapı nasıl açılır?
Kilitsiz kapı nasıl açılır?
Eğer kilitliyken kapıyı çektiysen, bu tür kapıların kollarına güvenlik için yerleştirilmiş ufak deliği bul. Gözlük tornavidası, düzelttiğin bir ataç veya küçük bir bıçağı bu deliğe yerleştir. Yapabildiğin kadar ileriye dümdüz it. Daha sonra açılması için klik sesini duyana kadar bastırarak döndür.
Çilingir kapı açmaya ne kadar alır?
Çilingir kapı açmaya ne kadar alır?
Anahtar kapının arkasında unutulduysa yedek anahtarınız olsa bile kapıyı açamazsınız. Bu tür durumlarda iyi bir çilingire ihtiyacınız olur. Peki çilingir çekili kapıyı ne kadara açar? Çekili Kapı Açma Fiyatı : Gündüz 100 TL ile 150 TL Gece 150 TL – 250 TL arasında değişmektedir.
Kilit değişimi ne kadar?
Tıkla Arasın 0533 516 86 90
Hizmet | 09:00 / 17:00 (Mesai) | 21:00 / 09:00 (Gece)
Kilit Değişimi Ücreti | 100 TL + Kilit Ücreti | 200 TL + Kilit Ücreti
Kasa Açma Ücreti | 350 TL – 1250 TL | 550 TL – 2000 TL
Oto Çilingir Açma Ücreti | 200 TL – 550 TL | 450 TL – 700 TL
Çelik Kapı Tamiri Ücreti | 250 TL – 700 TL | 600 TL – 2000 TL