Son Konular

Simit

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Simit Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı süt
1 kabartma tozu
1 tatlı kaşığı şeker
1 tane yaş maya
Un (göz kararı hamur kulak göğsü kıvamında olacak)

Simit Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel sıvı yağ ve süt ılıtılacak.
Yaş maya, şeker ile ıslatılacak.
Hamur yoğurma kabına tüm materyaller ekleyip ununu ek edip güzelce yoğuruyoruz.
Hamurumuz 1 saat mayalanmaya bırakıyoruz.
Mayalanan hamurdan istenilen büyüklükte bezeler yapıp ortasını parmağımızla deliyoruz ve simiti çekerek büyütüyoruz ve susama batırıyoruz.
15 dakika tepsi mayası için bekletiyoruz.
Simitlerimizi evvelce ısıtılmış fanlı fırında 200 derecede pişiriyoruz.
Simit Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Balkabaklı Cheesecake

T

Patates Ve Peynirli Bazlama

  1. Konular

    1. 1.280.302
  2. Mesajlar

    1. 1.676.775
  3. Kullanıcılar

    1. 31.617
  4. Son üye

Geri
Üst Alt