Modoratör
New member
Sınav sonuçlarımı nasıl öğrenirim?
Sınava giren adaylar sınav sonuçlarının sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulayabilecek. Aynı zamanda sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları da adaylar tarafından görüntülenebilecek.Hız Yayınları Deneme Sınavı sonuçları nasıl öğrenilir?
Sınav Sonrası İşlemler Bayi isme kodlanmış optik formların okunarak sisteme yüklenmesini sağlar ve o andan itibaren tüm öğrenci öğretmen ve idareciler www.hizlideneme.com adresine girerek sonuçlarını görebilir.SBS sonuçları nasıl bakılır?
SBS sonuçları nasıl bakılır?Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6 Haziran 2010'da gerçekleştirilen 7. sınıf SBS ile 12 Haziran 2010'da gerçekleştirilen 6. sınıf SBS sonuçlarını saat 17.00'den itibaren www.meb.gov.tr adresli web sitesinden açıkladı. Adaylar, TC kimlik numaralarını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecek.
Meb sınav Sonuç Sorgulama Nasıl Yapılır?
Meb sınav Sonuç Sorgulama Nasıl Yapılır?kimlik numaranız ile sınav giriş tarihinizi, başlangıç ve bitiş tarihi şeklinde giriniz ve sorgula butonuna basınız. Bu işlemleri doğru bir şekilde gerçekleştirdikten sonra E-Devlet MEB sınav sonuç sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.
Ehliyet yazılı sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ehliyet sınavlarının sonuçları e sınav sonuç sorgulama sayfası olan "esinav.meb.gov.tr" adresinden ilan ediliyor.2009 SBS sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?
Öğrenciler sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı'nın "www.meb.gov.tr" ve "http://e-okul.meb.gov.tr" internet adresinden T.C kimlik numaralarını girerek öğrenebilecek. İlköğretim 7. sınıfların 7 Haziran 2009 tarihinde girdiği SBS sonuçları ise yarın saat 17.00'de açıklanacak.Adım Adım Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?
Adım Adım Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?Sınav sonuçları sınavın bittiği günü takip eden 3 gün içinde açıklanır.
Hızlı Deneme nasıl kayıt olunur?
Hızlı Deneme nasıl kayıt olunur?ÜCRETSİZ ÜYE OLUN Lütfen telefonu numaranızı doğru girdiğinizden emin olunuz. Üyelik aktivasyon kodunuz belirttiğiniz cep telefonu numaranıza gelecektir. Telefon Numaranız : * Onay kodu bu numaraya iletilecektir!!! Üye olduğunuzda "Online üyelik Sözleşmesi'ni" okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız.
Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş için yapılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı'nın "www.meb.gov.tr" internet adresinden öğrenilebilecek.
SBS'ye giren adaylar sınav sonuçlarını ve Ortaöğretim Yerleştirme Puanı'nı (OYP) Milli Eğitim Bakanlığı'nın "www.meb.gov.tr" internet adresinden öğrenebilecek.
Bursluluk sınavı sonuçları nereden bakılıyor?
Bursluluk sınavı sonuçları nereden bakılıyor?Bursluluk sınavı sonuçları 2021 açıklandı Yurt içinde 791 merkezde, 3 bin 489 bina ve 54 bin 189 salon ile KKTC'de bir merkezde 5 Eylül 2021'de yapılan İOKBS sonuçları, www.meb.gov.tr internet sitesi üzerinden erişime açıldı.