Sınıf öğretmenini nasıl şikayet ederim?
Milli Eğitim Bakanlığı onun yerine yeni bir şikayet hattı kurdu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada MEBİM Alo 147 Öğretmen Şikayet Hattı'nın yerinen MEBİM 444 0 632 hattının açıldığı belirtildi. Öğretmen, veli, öğrenciler ve eğitimle ilgili herkes bu hattı arayarak hizmet alabilir.
Özel okulla ilgili şikayetler nereye yapılır?
Özel okulla ilgili şikayetler nereye yapılır?
Özel okullar her ne kadar kendine ait bir yönetim sistemi tarafından yönetiliyor olsa da Milli Eğitim Bakanlığının Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne bağlıdırlar. Bu nedenle bir sorun yaşamanız halinde Milli Eğitimin şikayet hattını kullanabilirsiniz.
Devlet okulu nereye şikayet edilir?
Devlet okulu nereye şikayet edilir?
Ancak Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi yani MEBİM, bir nevi MEB çağrı merkezi ya da MEB danışma hattı olarak hizmet veriyor. MEBİM'e ulaşmak için yapmanız gereken 444 0 632 (444 0 MEB) numaralı MEB numarasını aramaktır.
Hocaları nereye şikayet edilir?
Öğretim Elemanı Şikayetleri Akademik programlar hakkında verilen kararlardan haksız yere etkilendiğini düşünen bir öğretim elemanının yazılı olarak ilgili Fakülte Dekanlığı'na ya da Enstitü Direktörlüğü'ne şikayetini bildiren bir dilekçe vermesi gerekir.
Veliyi nereye şikayet edebilirim?
Veliyi nereye şikayet edebilirim?
karamizrak40. Zaten 147'yi aradığınızda adınızla açık kimliğinizle dilekçe yazdırıyorsunuz. Ordaki görevli sizin adınıza dilekçe yazıyor. Küçük şehirlerde şikayete gidince kırk kişi araya girip olay yapıyor.
Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini nereye şikayet edilir?
Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini nereye şikayet edilir?
ALO 183: Alo 183 hattı aracılığıyla kadın, çocuk, engelli ve yaşlı, şehit yakınları ve gazilerle ilgili gelen çağrılar değerlendirilerek rehberlik ve danışmanlık hizmeti verilmektedir.
Özel kreş nereye şikayet edilir?
Kreşlerdeki problemler ile alakalı bir şikayet söz konusu olduğu zaman en yakın il ya da ilçe milli eğitim müdürlüklerine başvurulabilir. Ya da bulunan il ve ilçedeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının herhangi bir birimine, şubesine başvuruda bulunabilir.