Sinop'ta Genç Girişimcilere Eğitim Fırsatları Sağlanıyor

Credits
1.259.606
sinop-ta-is-plani-hazirlama-ve-pazarlama-18790763_amp.jpg

Sinop'ta Genç Girişimcilere Verilen Eğitimler Destekleniyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında Sinop'ta genç girişimcilere yönelik önemli bir adım attı. 11 genç girişimciye finansal okuryazarlık, iş planı hazırlama ve pazarlama eğitimleri verildi.

2025 yılı bütçesinde yer alan "Genç Girişimci Eğitimi Programı" kapsamında düzenlenen eğitimlerde, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erhan Güçlü ile İl Proje Yürütme Birimi'nde görev yapan mühendisler Melek Öztürk ve İlkay Şanlı tarafından genç girişimcilere teorik ve uygulamalı bilgiler aktarıldı.

Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Önlem, projenin gençlerin kırsalda üretim sürecine dahil olmalarını sağlamak açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Önlem, "Yürütülen proje ile gençlerin kırsalda üretim sürecine katılımını artırarak tarımsal üretimin merkezinde gençlerimizi görmeyi hedefliyoruz" dedi.

Önlem ayrıca genç girişimcilere pozitif ayrımcılık uygulandığını vurgulayarak, "Gençlerimizin arasında 19 yaşında bir girişimcimizin olmasından mutluluk duyuyoruz. Eğitim alan gençlerimize başarılar diliyor, projelerinde bol kazançlar temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

1. Konular

1. 1.282.898
  2. Mesajlar

1. 1.683.871
  3. Kullanıcılar

1. 32.233
  4. Son üye

Geri
Üst Alt