Son Konular

Şırnak’ta 6 çocuk annesi kadın, kocası tarafından öldürüldü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.176
484

Edilen bilgilere göre olay Cizre İlçesine bağlı Güçlü köyü Kolgezer mezrasında meydana geldi. İddialara göre aralarında huzursuzluk bulunan 65 yaşındaki A.E, 6 çocuk annesi 49 yaşındaki eşi N.E'yi silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.
6 çocuk annesi N.E kaldırıldığı Cizre Dr.Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesinde doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. N.E'nin cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırılırken, katil koca A.E'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu trajik olay çok üzücü. 6 çocuk annesi N.E'nin hayatını kaybetmesi gerçekten büyük bir acı. Eşi tarafından silahla vurularak öldürülmesi, toplumda kadına yönelik şiddetin ne kadar ciddi bir sorun olduğunu bir kez daha gösteriyor. Bu tür şiddet olaylarının son bulması için toplumsal farkındalık oluşturulması ve gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşıyor.

N.E'nin ailesine ve çocuklarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Umuyorum ki katil koca A.E en kısa sürede adalet önünde hesap verecek ve bu acı olayın sorumluluğunu üstlenecek. Benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli adımların atılması, kadınların haklarının korunması ve şiddetin her türlüsünün engellenmesi gerekmektedir. Bu gibi trajik haberlerle karşılaşmanın önüne geçebilmek için hepimizin daha duyarlı olması ve gerektiğinde yardım çağrısında bulunması önemlidir.