Modoratör
Efsanevi Üye
Sistem günlüğü nasıl açılır?
Windows Olay Günlüğüne kaydet sütununda onay kutuları seçilen olaylar, Uygulama bölümünde Windows günlüklerinde görüntülenir. Olay günlüklerini açmak için Başlangıç → Denetim Masası → Yönetim → Olay Görüntüleyicisi'ni seçin. Tamam'a tıklayın.
Olay görüntüleyicisi nasıl açılır?
Windows olay görüntüleyicisini açma
- Ana sayfada Ayarlar'ı tıklatın.
- Diğer ayarlar > Merkezi yönetim seçeneğini belirleyin.
- Olay Görüntüleyici'yi Aç'ı tıklatın.
- Bu ürünle ilgili iletileri bulmak için Uygulama'yı veya Sistem'i tıklatın.
Distributedcom hatası nedir?
Distributedcom hatası nedir?
Olay Kimliği 10016 ile DCOM hatası almak bir programın DCOM altyapısını kullanarak DCOM sunucusunu başlatmaya çalıştığı ancak kullanıcının bunu yapmak için gerekli izinlere sahip olmadığı anlamına gelir.
Kernel 41 hatası neden olur?
Kernel 41 hatası neden olur?
Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
Windows syslog nedir?
Sistem günlüğü (syslog), sistem işlemlerinin ve sürücülerinin nasıl yüklendiğini gösteren işletim sistemi (OS) olaylarının bir kaydını içerir. Sistem günlüğü, bilgisayar işletim sistemi ile ilgili bilgi, hata ve uyarı olaylarını gösterir.
Windows 7 hata raporu nerede?
Başlat menüsüne gidin ve Denetim Masası'na tıklayın. Sistem ve Güvenlik üzerine tıklayın, bu menü açıldığında, Yönetimsel Araçlar'a tıklayın. Son olarak, Etkinlik Görüntüleyici'yi tıklayın .
Distributedcom 10016 uyarı ne demek?
Distributedcom 10016 uyarı ne demek?
Event ID 10016 nedir?
Event ID 10016 nedir?
Olay Görüntüleyicisi'ndeki DCOM Hatası 10016 hata iletisi, sorunu oluşturan belirli uygulama veya işlemle ilgili bilgiler içerir. Başlat Menüsü arama çubuğunuzda etkinlik görüntüleyiciyi girin ve En İyi Eşleşme'yi seçin.
Kernel hatası nedir?
Kernel Panic nedir? Windows'ta mavi ölüm ekranı (BSOD) olarak bilinen bu ekranlar, bilgisayar dünyasında Kernel Panic olarak tanınır. Sebebi ise işletim sisteminin kendini kurtaramadığı, alt seviye hatalardır. Hata, yalnızca bir uygulamayı kilitlemekten fazlasına neden olmuştur.