Siyasi parti genel sekreterin görevi nedir?
Parti sekreteri, Marksist-Leninist modele göre örgütlenmiş siyasi partilerde en yüksek makam. Partinin en yüksek makamına denk gelen sekreterlik parti siyasasını belirlemek ve uygulamak, partiyi temsil etmek anlamına gelmektedir. …Sekreterin görevleri nelerdir?
Sekreter Ne İş Yapar? Görev ve Sorumlulukları Nelerdir?- Çağrıları cevaplamak, mesajları not almak ve yazışmaları yönetmek,
- Müşterileri kabul etmek, ilgili birimlere yönlendirmek,
- Günlük iş raporu tutmak,
- Randevuları ayarlamak,
- Toplantı tarihlerini düzenlemek ve taraflara hatırlatmak,
- İş yükünü önceliklendirmek,
Mali sekreter nedir?
Mali sekreter nedir?Mal ve hizmet alımına ihtiyaç duyan ilgili sekreterlik mal ve hizmet alımına ilişkin şartnameyi hazırlayarak merkezde Mali daire başkanına, şubelerde mali sekreterliğe verir. Mali İşler Dairesi, ve Sekreterlik ilgili şartnameyi mal ve hizmetin alınacak olduğu kurum/kuruluş firma ve kişilere gönderir.
Genel Sekreterlik görevi nedir?
Genel Sekreter, oda personelinin disiplin ve sicil amiridir. İlgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde personel kadrolarının belirlenmesi, alımı ve özlük işleri ile ilgili çalışmaları yapmak ve Yönetim kuruluna sunmak, bunlara ilişkin dosya bilgi ve belgelerin düzenlenmesi ve takip işlerini yapmak.Dernek Genel Sekreterin görevi nedir?
Genel Sekreter’in Görev ve Yetkileri: Genel Sekreter Yönetim Kurulu tarafından belirlenen Dernek Politikalarını, stratejilerini ve kararlarını uygular. Yönetim Kurulu adına Derneği temsil eder. Koordinasyon Kurulu ve Diğer Dernek Uzmanlık Komite’lerinin en yüksek etkinlikte görev yapmasını sağlar.Sekreterin olmazsa olmaz özelliği nedir?
Sekreterin olmazsa olmaz özelliği nedir?Sekreterin en temel vasıflarının başında insan ilişkilerinin kuvvetli olması, öz disipline sahip olması gelmektedir. Sekreterin temel görevi, yöneticisinin yapmakla yükümlü olduğu işleri vaktinde ve tamamen bilgilendirme amaçlı yöneticisine hatırlatmasıdır.
Fakülte sekreteri ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar| EN DÜŞÜK | EN YÜKSEK
Fakülte Sekreteri | 3.190 | 6.070
Sekreter Yardımcısı | 2.820 | 5.820