Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Modoratör

SK kisaltmasi ne demek?

Modoratör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

SK kısaltması ne demek?​

ayrica spor kurulu da demektir bogazici universitesi’nde. bogazici universitesi’nde olan sk sports committee olarak acilir.

SK neyin simgesi?​

SK neyin simgesi?
SK’nın Tüm Tanımları
Kısaltma | Tanım
SK | Güney Kore
SK | Hasta
SK | Hizmet bilgisi
SK | Kafatası Kontrol

FIFA SK ne demek?​

FIFA SK ne demek?
FİFA açılımı Federation Internationale de Football Association’dur. Fifa kısaltmasının Türkçe anlamı ise Uluslararası Futbol Federasyonudur.

KSK ne anlama geliyor?​

Kişisel Sağlık Kayıtları (KSK), kişilerin geçmiş ve şimdiki sağlık durumlarıyla ilgili bilgileri içeren kayıtlardır. Bu kayıtlarda, sağlık profesyonellerinin gereksinim duyacağı ve görmek isteyeceği tüm bilgiler kronolojik sırada yer alır.

SK telsiz ne demek?​

SK telsiz ne demek?
SK2 Direkt Mod çözümü tamamen ASELSAN tarafından geliştirilen, açık standart kategorisinde olmayan bir haberleşme protokolüdür. Bu sebeple ASELSAN SK2 telsizleri diğer üreticilerin telsizleri ile haberleşemez, diğer üreticilerin telsizleri tarafından kesinlikle dinlenemez.

JK ne anlama geliyor?​

JK ne anlama geliyor?
Bu kelime açılımı Just Kidding şeklindedir. Sadece şaka yapıyorum ya da dalga geçiyorum anlamlarında kullanılan bir kelimedir. Genellikle Jk kısaltması şeklinde kullanılır.

FIFA ne oluyor?​

FIFA ya da açılımıyla Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği, futbol ve futsalın dünya çapındaki en üst düzey yönetim organıdır.

KSK ne demek ekşi sözlük?​

KSK ne demek ekşi sözlük?
karşıyaka spor kulübü – ekşi sözlük.

Karşıyaka nerede?​

Karşıyaka nerede?
Karşıyaka, Türkiye’nin İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Bayraklı, kuzeydoğusunda Bornova, kuzeyinde Menemen, batısında Çiğli ilçeleri, güneyinde İzmir Körfezi bulunmaktadır.

Polis telsizi kaç para?​

%10 indirimle BaoFeng BF-R5 2’li El Telsizi 580 TL’ye, %59 indirimle BaoFeng BF-T1 El Telsizi 350 TL’ye, %25 indirimle Ritera R-111 PMR Gizli Ekranlı Lisanssız PMR El Telsizi 403 TL’ye, %17 indirimle Aselsan Cobra MT975 PMR 2’li El Telsizi 1.650 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Telsizde ekim ne demek?​

Telsizde ekim ne demek?
PRC/VRC-9661 Yazılım Tabanlı Telsizler, VHF ve UHF bantlarında (30-512 MHz) EKT (haberleşme emniyeti ve gönderme emniyeti) korumalı, frekans atlamalı, kriptolu ve açık ses/veri haberleşmesine olanak sağlamak üzere tasarlanmış taktik telsizlerdir.

SK kısaltması genellikle çeşitli anlamlara gelmektedir. Örneğin, Bogaziçi Üniversitesi'nde SK, Spor Kurulu anlamına gelir. Bu kurul genellikle spor etkinliklerinin organizasyonunu ve yönetimini üstlenir. Bir diğer anlamı ise Güney Kore'yi temsil eden bir kısaltmadır. SK aynı zamanda hasta, hizmet bilgisi ve kafatası kontrol gibi farklı anlamlarda da kullanılabilir.

FIFA ise Uluslararası Futbol Federasyonu'nun kısaltmasıdır. Türkçe'de de Uluslararası Futbol Federasyonu anlamına gelir. Bu kuruluş futbol ve futsalın dünya çapındaki en üst düzey yönetim organıdır.

KSK ise Kişisel Sağlık Kayıtları'nın kısaltmasıdır. Kişilerin sağlık durumlarıyla ilgili bilgileri içeren kayıtlardır. Sağlık profesyonellerinin ihtiyaç duyabileceği tüm bilgilerin kronolojik olarak tutulduğu sistemlerdir.

SK telsiz ise ASELSAN tarafından geliştirilen SK2 Direkt Mod çözümünü ifade eder. Bu telsizler, farklı üreticilerin telsizleri ile haberleşemez ve dinlenemez.

JK kısaltması ise "Just Kidding" ifadesinin kısaltmasıdır. Türkçe'de "Sadece şaka yapıyorum" ya da "Dalga geçiyorum" anlamına gelir. Genellikle espri yapıldığında kullanılır.

Karşıyaka ise İzmir'in bir ilçesidir. İzmir Körfezi'ne kıyısı bulunan bu ilçe, Bayraklı, Bornova, Menemen ve Çiğli ilçeleri ile çevrilidir.

Telsizde "ekim" kelimesi genellikle askeri veya taktik telsizlerde kullanılan bir terimdir. Örneğin, PRC/VRC-9661 Yazılım Tabanlı Telsizler, frekans atlamalı, kriptolu ve açık ses/veri haberleşmesi sağlayan taktik telsizlerdir. "Ekim" terimi, haberleşme emniyeti ve gönderme emniyeti korumalı ile ilgili bir fonksiyonu ifade edebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri