Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
SK kısaltması ne demek?
ayrica spor kurulu da demektir bogazici universitesi’nde. bogazici universitesi’nde olan sk sports committee olarak acilir.SK neyin simgesi?
SK neyin simgesi?SK’nın Tüm Tanımları
Kısaltma | Tanım
SK | Güney Kore
SK | Hasta
SK | Hizmet bilgisi
SK | Kafatası Kontrol
FIFA SK ne demek?
FIFA SK ne demek?FİFA açılımı Federation Internationale de Football Association’dur. Fifa kısaltmasının Türkçe anlamı ise Uluslararası Futbol Federasyonudur.
KSK ne anlama geliyor?
Kişisel Sağlık Kayıtları (KSK), kişilerin geçmiş ve şimdiki sağlık durumlarıyla ilgili bilgileri içeren kayıtlardır. Bu kayıtlarda, sağlık profesyonellerinin gereksinim duyacağı ve görmek isteyeceği tüm bilgiler kronolojik sırada yer alır.SK telsiz ne demek?
SK telsiz ne demek?SK2 Direkt Mod çözümü tamamen ASELSAN tarafından geliştirilen, açık standart kategorisinde olmayan bir haberleşme protokolüdür. Bu sebeple ASELSAN SK2 telsizleri diğer üreticilerin telsizleri ile haberleşemez, diğer üreticilerin telsizleri tarafından kesinlikle dinlenemez.
JK ne anlama geliyor?
JK ne anlama geliyor?Bu kelime açılımı Just Kidding şeklindedir. Sadece şaka yapıyorum ya da dalga geçiyorum anlamlarında kullanılan bir kelimedir. Genellikle Jk kısaltması şeklinde kullanılır.
FIFA ne oluyor?
FIFA ya da açılımıyla Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği, futbol ve futsalın dünya çapındaki en üst düzey yönetim organıdır.KSK ne demek ekşi sözlük?
KSK ne demek ekşi sözlük?karşıyaka spor kulübü – ekşi sözlük.
Karşıyaka nerede?
Karşıyaka nerede?Karşıyaka, Türkiye’nin İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Bayraklı, kuzeydoğusunda Bornova, kuzeyinde Menemen, batısında Çiğli ilçeleri, güneyinde İzmir Körfezi bulunmaktadır.
Polis telsizi kaç para?
%10 indirimle BaoFeng BF-R5 2’li El Telsizi 580 TL’ye, %59 indirimle BaoFeng BF-T1 El Telsizi 350 TL’ye, %25 indirimle Ritera R-111 PMR Gizli Ekranlı Lisanssız PMR El Telsizi 403 TL’ye, %17 indirimle Aselsan Cobra MT975 PMR 2’li El Telsizi 1.650 TL’ye sahip olabilirsiniz.Telsizde ekim ne demek?
Telsizde ekim ne demek?PRC/VRC-9661 Yazılım Tabanlı Telsizler, VHF ve UHF bantlarında (30-512 MHz) EKT (haberleşme emniyeti ve gönderme emniyeti) korumalı, frekans atlamalı, kriptolu ve açık ses/veri haberleşmesine olanak sağlamak üzere tasarlanmış taktik telsizlerdir.