Modoratör
Yeni Üye
Skellige ne demek?
witcher evrenindeki kuzey krallıklarından bir tanesi, takım adalar grubu.
Witcher Zireael ne demek?
witcher kitap serisi'nde leo bonhart tarafından esir tutulan ciri'ye arenada savaşması için hediye edilen çok pahalı ve değerli bir kılıç. elf dilinde anlamı kırlangıç'tır.
VA esse Deireadh AEP Eigean ne demek?
VA esse Deireadh AEP Eigean ne demek?
Sona doğru kaydırdığınızda "Va'esse deireadh aep eigean, va'esse eigh faid'har" mesajını görüyorsunuz. Bu, "bir şey biter, bir şey başlat" anlamına geliyor. Andrzej Sapkowski'nin The Witcher kitaplarını seviyorsanız veya fantezi haritalarına meraklıysanız, bu haritayı da sevme ihtimaliniz var.
Iorveth kimdir?
the witcher 2 adlı oyundan bi' karakter. hatta hasta olduğum bi' karakter. kendisiyle yeni tanıştım, sadece 3-4 dakikalık tek bi' muhabbetimiz oldu, fakat herifle şu an kanlı bıçaklı olmamıza rağmen acayip sevdim elemanı.
Lara Dorren kim?
Lara Dorren aep Shiadhal Shiadhal ve Auberon Muircetach'ın kızıydı ve Kürelerin Birleşimi'nden sonra bir insan büyücüsü olan Lodlu Cregennan'a aşık bir elf büyücüsüydü.
Temeria neresi?
Temeria neresi?
Temeria, Pontar nehrinin güneyinde uzanan kuzey krallıklarından biridir. Komşuları Redania, Kerack, Kaedwen, Aedirn, Mahakam, Lower Sodden ve Cidaris'tir.
Geralt Aryanı öldürdü mü?
Aryan ilk olarak Giriş'in bir parçası olan kale kuşatması bölümünde gözükmüştür. Bu karşılaşmada Geralt ya onunla ölümüne düello eder ya adamları ile birlikte öldürür, ya da onu teslim olması için zorlar. Eğer bu karşılaşmada Geralt onu öldürürse, bu etkileşimlerinin sonu olur.
Witcher hikayesi nedir?
Netflix'teki The Witcher ,insanların canavarlardan daha acımasız olduğu bir dünyada yerini bulmaya çalışan yalnız canavar avcısı Geralt of Rivia olarak Henry Cavill'i canlandıracak. Destiny'nin, yolda güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sır saklayan genç bir prensesle karşılaşan Geralt için özel bir görevi vardır.
Witcher kadim kan nedir?
Witcher kadim kan nedir?
Hen Ichaer ya da Lara geni olarak da bilinen kadim kan, Lara Dorren'in soyundan olan kişilerde ortaya çıkan ve güçlü büyü gücü taşıyan kan/gendir.
Cintra hangi ülkenin?
Cintra (Kadim Dil: Xin'trea) Sodden, Riverdell ve büyük Yaruga nehrinin güneyinde yer alan Kuzey Krallıklarından biridir.