Slush buz nasıl yapılır?
HAZIRLANIŞ:
- Çileklerin yıkayın, saplarını temizleyin. Birkaç buz küpü ile beraber blendira koyun. Limon suyunu ekleyin. Birkaç nane yaprağı koyun. Karıştırın.
- Blendirdaki malzemeyi yarısına kadar buz konulmuş sürahiye döküp oradan servis yapabilirsiniz ya da direkt bardaklara döküp servis edebilirsiniz.
Blue Ice nasıl yapılır?
Blue Ice nasıl yapılır?
başrollerinde michael caine ve sean youngın oynadığı, polisiye-macera türünde, yapım yılı 1992 olan film. enfes mavi renkli,serinletici bir kokteyl…1 ölçü votka,2 ölçü mavi bir likör (blue curacao) ve 3 ölçü sodadan oluşur..
Karpuzlu buzlaş nasıl yapılır?
Karpuzlu buzlaş nasıl yapılır?
Karpuzlu Buzlaş Nasıl Yapılır Çekirdeklerini ayıkladığımız karpuzları , dondurma ve buzlarla birlikte rondoya atıyoruz. Rondoda karıştırdıktan sonra soğuk olarak servis ediyoruz.. Afiyet Olsun.
Frozen içinde ne var?
Muz, avokado, çilek ve kivi gibi meyveler frozen'da en sık tercih edilen meyve çeşitleri arasındadır. Bu meyveler kremaya benzeyen dokuları nedeniyle de iyi birer seçenektir. Frozen yapımında istenirse alkol de kullanılabilir. Alkolü sadece tat vermesi için az miktarda ilave etmek içeceğin daha leziz olmasını sağlar.
Mavi içecek evde nasıl yapılır?
Mavi içecek evde nasıl yapılır?
Butterfly Latte ( Mavi Latte) Nasıl Yapılır?
- adım: Öncelikle mavi kelebek çayından 5-6 yaprak ayırın ve üzerine sıcak su ekleyin.
- adım: Sıcak su sayesinde yapraklardaki mavi renk dışa vuracak.
- adım: Sütün içine tatlandırıcınızı ekleyip karıştırın.
Buzlaç nedir?
Buzlaç nedir?
`

Buzlaş neden yapılıyor?
Meyvelerin toz halinden meydana getirilen ve ardın dan şurup kıvamına geldiğinde buz ile buluşturulan enfez bir lezzet.
Muz Frozen nedir?
Muz Frozen nedir?
Frappe Nasıl Yapılır Barista?
Frappe Nasıl Yapılır Barista?
Frappe Tarifi Frappe yapmak çok kolaydır: – Bir kaba ya da karıştırıcıya (shaker, mixer) 2 tatlı kaşığı hazır kahve (çözünebilir kahve yani yaygın adıyla "Neskafe") ve istediğiniz kadar şeker koyduktan sonra, 4-5 tatlı kaşığı su ekleyip 30 saniye kadar çalkalayın.