Soğan Piyazı Tarifi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Soğan Piyazı Tanımı İçin Malzemeler
2 adet orta uzunluk soğan ( 2 çay kaşığı tuz ile ovulacak)
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı toz sumak
1 çorba kaşığı nar ekşisi
1 tatlı kaşığı pul biber
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1/2 (yarım) demet maydanoz

Soğan Piyazı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanlar yarım ay dilimi olarak doğranır, üzerine tuz ek edilir yeterlice ovulur ve soğanın çıkan suyu süzülür.
Cam karıştırma kabına alınıp üzerine sumak, pul biber, nar ekşisi, ince kıyılmış sarımsak ve zeytinyağı ek edilir.
En son olarak da ince kıyılmış maydanoz ek edilip güzelce karıştırılır.
Leziz soğan piyazımız servise hazırdır.
Afiyetler olsun.

Soğan Piyazı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Aşure Tarifimiz

T

Su Böreği Tarifi

  1. Konular

    1. 1.282.563
  2. Mesajlar

    1. 1.683.149
  3. Kullanıcılar

    1. 32.121
  4. Son üye

    1. com
Geri
Üst Alt