Son Konular

Soğanlı Ekmek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Soğanlı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
1 buçuk çay kaşığı şeker
1 paket instant maya
Yarım çay bardağı sıvı yağ
İçi için;
4 adet kuru soğan
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
Tuz
Susam

Soğanlı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamuru kulak göğsü kıvamında yoğuralım.
1 saat mayalanmaya bırakalım.
İçi için soğanları rondadan geçirip sıvı yağ da kavuralım.
Salçaları ekleyip karıştıralım .
Altını kapatıp susamı ekleyelim.
Hamurdan küçük bezeler alıp fırın kabına alalım.
Elimizle tepsiye yayalım.
Üzerine harcı sürüp ısınmış 180 derece fırında pişirelim,lokum üzere soğanlı ekmekler hazır afiyet olsun.
Soğanlı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Fırında Sütlaç

S

Bebeklere Doyurucu Omlet

  1. Konular

    1. 1.281.108
  2. Mesajlar

    1. 1.678.462
  3. Kullanıcılar

    1. 31.753
  4. Son üye

Geri
Üst Alt