Modoratör
Yeni Üye
Son bir şans ne demek?
şanslı oldugunuzun gostergesi. genellikle son olduğunu bilmediğimiz şans çeşididir ki onu da kaçırınca bol bol dövünürüz. cogunlukla karsi tarafa onceden anons ya da uyari yapilmadan verilen sans turudur. boylesi makbuldur bence.
Şans vermek ne demek?
istenilen sonuca ulaşması için kişiye bir deneme hakkı daha tanımak.. ayrılmak isteyen kişi "yeter bıktım sen şöylesin böylesin" dedikten sonra yalvaran diğer kişinin ama "yapma etme değişebilirim bir şans daha ver bana" dedikten sonra eğer ayrılan kişi bunu kabul ederse onun yaptığı eyleme verilen isim..
Aldatan birine ikinci şans verilir mi?
Aldatan birine ikinci şans verilir mi?
İhanet eden hiç bir insan ikinci şansı haketmez. Kanı bozuk insan değişmez, değiştirilemez. Katiline icazet verip tekrar tekrar ölmü istemektir.
2 Şans nedir?
Döngüsel ekonomiye değerli bir katkı sağlamayı hedefleyen bu uygulama, ikinci el her marka spor ürününü al-sat imkanı sunuyor. Decathlon marka olsun veya olmasın, kullanmadığınız her spor ürününü Decathlon 2. şans mobil uygulaması üzerinden başka bir sporsevere satabiliyor, yeniden kullanıma kazandırabiliyorsunuz.
Şans kime verilir?
Şans Kime Verilir? Şans bazen yeterli yetkinlikleri olmadığı halde potansiyeli olduğunu düşündüğümüz kişilere verilir. Şans bazen sevdiğimiz insanlara verilir. Şans bazen hiç bir potansiyel dahi görmediğimiz ama mecbur kaldığımız zamanlarda verilir.
Ikinci sans birincisine ihanettir ne demek?
Ikinci sans birincisine ihanettir ne demek?
İkinci şans, birincisine ihanettir. İkinci bir şans kazanmak demek kızım; ilk şansı kaybetmek demektir, bize de öyle oldu.. Öyle bir şey oldu ki; Çocuk dostu düşmanı bir kenara fırlattı. Bende o zaman öğrendim, ikinci hayat kızım, ilkinde ihanet uğramak değil, ilkine ihanet etmek demekmiş.
Bir insan nasıl şanslı olabilir?
Şansı elde etmek içinse 4 ilkeye dikkat çekiyor:
- Tesadüflere bağlı fırsatları çoğalt: Şanslı insan daima yeni deneyimlere açıktır.
- İç sesini dinle: Şanslı insan, iç sesini ve sezgilerini kullanarak başarılı kararlar verir.
- Geleceğin iyi olacağını düşün:
- Kötü şansı talihe dönüştür:
Sans diye birsey var midir?
Ona göre şans diye bir şey yoktur, şans olarak tanımlanan olayların gerçekleşeceği önceden bellidir. Çünkü bu olaylar bazı durumların sonucu olarak oluşur. Burada bahsi geçen durumlar çeşitli fizik kurallarına bağlanmıştır.