Son Konular

SON DAKİKA! Bakan Bayraktar açıkladı: Türkmen gazı için anlaşmayı imzaladık

Credits
1.241.641
600

Son dakika haberi: Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar " Türkiye-Türkmenistan enerji iş birliğinde tarihi bir adım attık. BOTAŞ ile Türkmengaz arasında Türkmen gazının ülkemize gelmesini sağlayacak anlaşmayı imzaladık" dedi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Benzer Konular

BOTAŞ ile Türkmengaz arasında Türkmen gazının Türkiye'ye tedariki konusunda anlaşmaya varıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, söz konusu anlaşmayla 1 Mart'tan itibaren teslimatın başlaması planlanıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta Barış ve Güvenlik Yılı: Sürdürülebilir Kalkınmanın Sağlanmasında Bölgesel Ekonomik İşbirliği Uluslararası Konferansı'nda değerlendirmelerde bulundu. Bayraktar, ziyareti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Dünyanın en modern sondaj gemileri ile Türkiye, denizlerinde hem Akdeniz'de hem de Karadeniz'de doğal gaz arıyor. Bir dönem terör nedeniyle gidilemeyen Gabar'da biz günde 80 bin varil petrol üretiyoruz. İnşallah bu artarak devam edecek"...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, elektriğe zam iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Bayraktar, "Bakacağız, değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı. Ayrıntılar geliyor...Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler
Cevaplar
1
Görüntüleme
49
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, TBMM'de düzenlenen Güneydoğu Avrupa İş Birliği Süreci Parlamenter Asamblesi (GDAÜPA) Ekonomi, Altyapı ve Enerji Genel Komitesi Toplantısı'nda konuştu. Türkiye'nin iletim ve dağıtım altyapısını güçlendirmek için yaklaşık 30 milyar dolarlık...
Cevaplar
1
Görüntüleme
48
  1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.157
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri