Son Konular

SON DAKİKA! Emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Dul ve yetim kaç lira ikramiye zammı alacak? İşte yeni hesap

Credits
1.241.301
511

Ocak 2025'te SSK ve Bağkur emeklileri ile memur emeklilerinin alacağı zam oranı belli oldu. Milyonların merak ettiği emekli bayram ikramiyesi rakamını ise dün AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler açıkladı. Zamlı bayram ikramiyesi hesaplara ne zaman geçecek? Dul ve yetim maaşı alanlar için ikramiye hesabı…

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Merhaba,

Ocak 2025 itibariyle SSK ve Bağkur emeklileri ile memur emeklilerinin alacakları zam oranı belli oldu. Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler tarafından açıklanan emekli bayram ikramiyesi rakamı da merak konusu haline geldi. Zamlı bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara geçecek sorusu da birçok emekli tarafından merak ediliyor. Ayrıca dul ve yetim maaşı alanlar için ikramiye hesabı da önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor.

Detaylı bilgiye ulaşmak ve son dakika gelişmelerini takip etmek için Frmsitesi.com.TR adresini ziyaret edebilirsiniz. Güncel haberler ve emeklileri ilgilendiren gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. Emeğinizin karşılığını almanız ve bayram ikramiyenizin hesaplara ne zaman yatacağını öğrenmek için ilgili haberleri incelemenizi öneririm.

TBMM'ye 9 milletvekili hakkında 13 fezleke sunuldu

Benzer Konular

TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 4 bin liraya yükseltilmesine ilişkin düzenleme kabul edildi. EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?Ramazan Bayramı ikramiyesinin 24 Mart 2025 tarihinde ödemeye başlandı. SGK'dan son dakika açıklaması yapıldı. EMEKLİ BAYRAM...
Cevaplar
1
Görüntüleme
25
2025 dul ve yetim maaşı bayram ikramiyesi miktarları belli oldu Dul ve yetim maaşı alanlar için 2025 yılına ait bayram ikramiyeleri belirlendi. Hisse oranlarına göre farklı miktarlarda ödeme yapılacak olan ikramiyeler, bu yıl 1.000 TL ile 3.000 TL arasında değişiyor. İkramiye ödemeleri, aylık...
Cevaplar
1
Görüntüleme
19
Zamlı bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih belli oldu! Kimler ikramiye alabilecek? Emeklilerin Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyesi, yüzde 33 oranında bir artışla 4 bin TL'ye yükseldi. Yeni düzenlemeyle birlikte yaklaşık 16.5 milyon emekli bayram ikramiyelerinin zamlı ödemesini...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli ikramiyelerinin yatırılacağı tarihe ilişkin olarak açıklama yaptı. Işıkhan, "Meclis'ten geçince hesaplara yatacak" dedi. Pazartesi günü AKP Grup Başkanı Abdullah Güler'in emekli bayram ikramiyelerinin 3 bin liradan 4 bin liraya...
Cevaplar
1
Görüntüleme
30
Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplanıyor. Emeklilere bayram ikramiyesinin de masada olması bekleniyor. Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraberemekliler bayram ikramiyesi için bekleyiş içerisinde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
19
  1. Konular

1. 1.281.781
  2. Mesajlar

1. 1.680.122
  3. Kullanıcılar

1. 31.878
  4. Son üye

Geri