Modoratör
Yeni Üye
Son nefesime kadar yazarı kimdir?
Son Nefesime Kadar, Pastel Film imzalı, ilk bölümü 23 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem'in yazdığı, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban'ın paylaştığı, Happy Valley dizisinden uyarlanan dram ve polisiye türündeki Türk …
Kalp Yarasındaki Bedia kimdir?
Güzelliği dillere destan Vedia, İhsan'la Adana'da tanışmış ve evlenmiş. Uzun süre şarkıcılık yapmış kendi ile barışık, sözünü esirgemeyen, hayat dolu bir karakter. Kalp yaralarını saklamayı başarabilen güçlü bir karakter.
Son Nefesime Kadar uyarlama mi?
Son Nefesime Kadar uyarlama mi?
Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden, BBC'nin BAFTA ödüllü Happy Valley dizisinin Türkiye uyarlaması olarak ekranlara gelecek olan "Son Nefesime Kadar"; kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser …
Ay Yapım Kerem Çatay kimdir?
Ay Yapım Kerem Çatay kimdir?
Sinema ve dizi film yapımcısı, Senaryo Yazarı, Yönetmen 1 Ocak 1979, Ankara doğumlu. Yapımcı Ekrem Çatay'ın oğludur. Bilkent Üniversitesi mezunu. 28 Kasım 2010'da Bilkent Üniversitesi'nden arkadaşı olan HSG İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Soner&Ala Göker'in kızı Beril Göker ile yaşamını birleştirdi.
Kalp yarasına yeni giren oyuncu kim?
Güzel oyuncu Sancakzade Konağı'nda fırtına gibi esecek. Son olarak Benim Hayatım dizisiyle izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı Kalp Yarası dizisinin kadrosuna dahil oldu.
Kalp Yarası Azade kaç yaşında?
Şenay Gürler, 28 Haziran 1966 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü'nden mezundur. Öğrencilik döneminde İzmir Sanat Tiyatrosu'nda oyunculuk, TRT'de ise seslendirme yapmıştır.
Son Nefesime Kadar kaçıncı bölüm?
Son Nefesime Kadar kaçıncı bölüm?
Son Nefesime Kadar dizisi Deniz Çelebi Dikilitaş yönetmenliğinde ve Efe İrgül yapımcılığında ekrana geliyor. Dizi Happy Valley'den uyarlandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Son Nefesime Kadar dizisinin 5. bölümde final kararı aldığı belirtildi.