Son Konular

Son Uyarı!!! Tüm Forum Üyelerimizin Dikkatine

SonerBozkurtSonerBozkurt doğrulanmış üyedir.

Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Credits
246
Sevgili arkadaşlar son zamanlarda Yönetici arkadaşlarımız tarafından istifadenize sunulan konulara anlamsız mesajlar ile cevap verilmektedir, bu verilen emeğe saygısızlıktır ve Forum Kuralları gereği bu tür cevaplar yazmak yasaktır.
Bundan sonra bu tür yanıtları yazan arkadaşlar uyarılmaksızın banlanacaktır. Bilgilerinize sunulur...

Tüm uyarılara rağmen aynı sorun halen devam etmektedir. Maalesef bizim içinde çok fazla yapacak birşey kalmadı. ARTIK UYARMA DÖNEMİ SONA ERMİŞTİR. Israrla bu tür EMEĞE SAYGISIZCA yanıt verenler BANLANACAKTIR.

Hepinize iyi forumlar diliyorum...

Son düzenleme:
anlamsız mesajlar yazanlar emeğe saygı göstermeyenlerdir emeğe saygı göstermeyenlerin bu forumda olma hakıda olmamalı

anlamsız mesajlar yazanlar emeğe saygı göstermeyenlerdir emeğe saygı göstermeyenlerin bu forumda olma hakıda olmamalı
Usta önce bir uyaralım daha sonrası gerekli cezalar verilecektir kimsenin şüphesi olmasın...

Güncel

İnsanlara yaranmak zor ne yapsanız daha fazlasını istemek genlerde olsa gerek memnun etmek zor zor olduğu gibi kibarca teşekkür bile zor geliyor

İnsanlara yaranmak zor ne yapsanız daha fazlasını istemek genlerde olsa gerek memnun etmek zor zor olduğu gibi kibarca teşekkür bile zor geliyor
sıze katılıyorum sonderece makbul bır karar af yok ben bır kez uyarıyorum baktım tekrar edılıyor ozaman geregı yapılıyor

Son düzenleme:
sıze katılıyorum sonderece makbul bır karar af yok ben bır kez uyarıyorum baktım tekrar edılıyor ozaman geregı yapılıyor
Bundan böyle uyarı ile uğraşmayacağım Forum Kuralları belli ve bende dahil herkes bu kurallara uymak zorunda. Forum'a üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş olur ve uymadığı takdirde sonuçlarına katlanmak zorunda kalır.

🛠️ Forum Duyurusu: Büyük Güncelleme! (Ve Çay Kazanı Artık Kaynamıyor...) ☕

1. Konular

1. 1.282.188
  2. Mesajlar

1. 1.681.804
  3. Kullanıcılar

1. 32.005
  4. Son üye

Geri
Üst Alt