Soner Tolungüç: "İskenderunspor olarak buraya kadarmış"

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
472

İskenderunspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında deplasmanda Konyaspor'a 3-0 mağlup oldu.
Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan İskenderunspor Teknik Direktörü Soner Tolungüç, "Bugün oyunu kendiliğimize çevirmek için Konyaspor'un gücünü de bilerek alan ve adamları kapatarak hızlı hücumlarla savunma arkasına koşularla skor bulmak istedik. En azından maçın içerisinde kalmak istedik. İlk yarıda istediğimiz gibi gitti. İkinci yarı ilk bölümü 60-65'lere kadar belki de 1-0 öne geçeceğimiz pozisyonu dönen topta kontra atakta kalemizi golü gördük. Tabii bu bizi biraz demoralize etti. Daha sonra birkaç değişiklik yaparak oyuna tekrar ortak olmak istedik. Bizim için yeterli olmadı. Ama oyuncularımı, takımı yürekten kutluyorum. İskenderunspor olarak buraya kadarmış. Gönül ister devam edelim, bir tarih yazalım. Ama tekrar söylüyorum oyuncularımı tebrik ediyorum. Konyaspor'a da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

<
İskenderunspor'un Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Konyaspor'a 3-0 mağlup olduğunu aktaran Soner Tolungüç'ün açıklamalarına göre, takımın maç stratejisinde öncelikli hedeflerinin savunmayı kuvvetli tutmak ve hızlı hücumlarla skor bulmak olduğunu söylemiş. İlk yarıda istedikleri gibi giden maçın ikinci yarısında kalesinde gol görmelerinin demoralize ettiğini dile getirmiş. Yaptıkları değişikliklerle oyuna ortak olmaya çalıştıklarını ancak yeterli olamadıklarını belirtmiş. Soner Tolungüç, oyuncularını yürekten kutlayarak, takım olarak buraya kadarmış noktasında olduklarını ifade etmiş. Kendileri için devam etmek ve tarih yazmak isterken, şimdiki durumlarının bu noktada olduğunu belirtmiş ve oyuncularını tebrik etmiş. Son olarak, Konyaspor'a başarılar dilemiş. Maç sonu açıklamalarından takımının durumunu ve mücadelelerini net bir şekilde paylaşmış olan Soner Tolungüç, takımına duyduğu memnuniyet ve Konyaspor'a yönelik sportmenlik mesajlarıyla dikkat çekmiş.

Geri