Sosyal hizmet uzmanı hangi eğitimleri almalı?
Sosyal Bakımda Yüksek Öğrenim Sertifikası
Sosyal hizmet Sertifikası Nasıl Alınır?
Sosyal hizmet Sertifikası Nasıl Alınır?
Sosyal Hizmetlerin Yönetimi e-Sertifika Programındaki derslerden başarılı olmak için sınavda 100 tam puan üzerinden en az 50 puan almak gerekmektedir. Sosyal Hizmetlerin Yönetimi e-Sertifika Programındaki üç dersin tümünden başarılı olan öğrenciler programa ait "Sertifika" almaya hak kazanacaklardır.
Sosyal hizmet Bölümü nerelerde staj yapabilir?
Sosyal hizmet Bölümü nerelerde staj yapabilir?
Sosyal Hizmetler Programı öğrencileri stajlarını aşağıda belirtilen alanda faaliyet gösteren kuruluşlardan birinde yapabilirler:
- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
- Sağlık Bakanlığı
- Adalet Bakanlığı
- Gençlik ve Spor Bakanlığı
- Milli Eğitim Bakanlığı'na Bağlı Rehberlik ve Araştırma Merkezleri.
- Sosyal Güvenlik Kurumu.
Aile Danışmanlığı Eğitimi ne kadar sürüyor?
Aile Danışmanlığı Sertifikası Eğitimi üç yüz saati teorik ve en az otuz saati süpervizyon eşliğinde olmak üzere yüz elli saati uygulamalı toplam dört yüz elli saat sürer.
Ismek te hangi kurslar var 2020?
Ismek te hangi kurslar var 2020?
İSMEK kursları kapsamında kursiyerlere, Ahşap Tasarımı ve Teknolojileri, Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Dil Eğitimleri, Grafik ve Teknik Tasarım, Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri, Hayvan Yetiştiriciliği, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Moda Tasarımı ve Tekstil Teknolojisi, Muhasebe ve Finans, Müzik, Örgü …
Sosyal Hizmet Bölümü staj var mı?
Sosyal Hizmet Bölümü staj var mı?
Sosyal Hizmetler Önlisans Programına; 2011-2012, 2012-2013, 2013,2014, 2014-2015 öğretim yıllarında kayıt yaptıran öğrenciler için staj isteğe bağlıdır. Staj süresi 24 iş günüdür.
Sosyal Hizmet Stajı nasıl olur?
Staj süresi 24 gündür. Bu süreyi bölemezsiniz, hafta sonları da hesaplandığında yaklaşık bir ay boyunca staj yapmak zorundasınız. Öğrenciler staj yapacakları yeri kendileri belirlemek ve bulmak zorundadır.