<
Editör
Yeni Üye
Spigen dayanıklı mı?
klasden levanaus model laptop çantaları ve cep telefonu/foto makinesi/kamera kılıfları çok güzel olan marka. çok kaliteli ve dayanıklı malzemeden yapılmış.
Spigen iyi mi?
Spigen iyi mi?
Spigen kalitesi tartışılmaz. Koruyuculuğu çok iyi. Tek sorunu her şeffaf kılıf gibi rengi 1-2 aya değişiyor. Fiyatı artmış olsa da tekrar aldım.
Spigen com tr güvenilir mi?
Spigen com tr güvenilir mi?
alışveriş yapmadan önce bu sayfayı okusaymışım dedirten web sitesi. stokları güvenilir değil. "hızlı gönderi" yazan ürünü satın alıyorsunuz, bir hafta sonra "neden hala ürünüm gelmedi" diye aradığınızda "istediğiniz ürünler elimizde yok, bakın zaten ön siparişli ürün yazıyor" diye cevap veriyorlar.
Deercase kimin markası?
Cengiz AKIN – Co-Founder – Deercase | LinkedIn.
Spigen hangi ülkeye ait?
Spigen hangi ülkeye ait?
Spigen, Güney Kore temelli bir mobil aksesuar firması olarak faaliyet göstermektedir. 2004 yılında kurulmuş olan Spigen, cep telefonları için ihtiyaç duyulabilecek pek çok farklı aksesuar ve donanım üretmekte ve piyasaya sürmektedir.
Spigen şeffaf kılıf sararır mı?
Spigen şeffaf kılıf sararır mı?
İster spigen ister Apple'ın kendi üretimi kılıflar olsun güneş ışığına maruz kaldığı için önünde sonunda sararır.
Spigen ne markası?
Spigen nerede üretiliyor?
Spigen nerede üretiliyor?
Daeyoung Kim tarafından Güney Kore'de kurulan Spigen Inc. Amerika merkezli bir şirkettir. Ürünlerini Çin'de üretmektedir.
Spigen hangi ülkenin malı?
Spigen hangi ülkenin malı?
Kılıf dünyam güvenilir mi?
Kılıf Dünyam Telefon Kılıfı Kalitesiz Kılıflar İki günde soyuluyor verdiğiniz paraya yazık hiç hak etmiyor zararımın telafi edilmesini istiyorum. İki kere sipariş verdim ikisinde de aynı sorun çok kalitesiz çıktı büyük bir sayfa olduğu için güvenilir sandım ama hiç kaliteli bulmadım kesinlikle.
Deercase kaç günde geliyor?
Deercase kaç günde geliyor?
Siparişiniz, ödemenizin onaylanmasından sonra ortalama 1-2 iş günü içerisinde Yurtiçi Kargo/by Express Kargo'ya teslim edilecektir. Kampanya dönemlerinde bu süre değişiklik gösterebilmektedir.
Spigen ürünleri nerede satılıyor?
Spigen ürünleri nerede satılıyor?
Akıllı telefon aksesuarları alanında lider üreticilerden biri olan Spigen Teknosa'da kullanıcıları ile buluşuyor.
Spigen Core Armor nedir?
Spigen Core Armor kılıf, darbe emici, mat siyah TPU yapısı ile en üst düzey koruma sağlamak için tasarlanmıştır. Hava Yastığı Teknolojisi ile onaylanmış Mil sınıfı sertifikasına sahiptir. Hafif /modern esnek ve ince TPU tabakası tutma konforu sunar.
Şeffaf Kılıf Sararmaması için ne yapmalı?
Şeffaf Kılıf Sararmaması için ne yapmalı?
Karbonat, Sirke ve Limon Az miktarda karbonatı yine az miktarda su ile karıştırıp macun kıvamında bir karışım elde edin. Bu karışımı diş fırçası ile sararan telefon kılıfınıza sürün ve ardından yıkayıp kurulayın. Sirke yönteminde ise kılıfınızı akşamdan sabaha sirke içinde bekletin.