Son Konular

Starbucks Kurabiye (Bu Kurabiyenin Müptelası Olacaksınız)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Starbucks Kurabiye (Bu Kurabiyenin Müptelası Olacaksınız) Tanımı İçin Malzemeler
200 gram tereyağı
2 yumurta sarısı
1 çay bardağı pudra şekeri
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tarçın
1 paket vanilya
Yarım paket kabartma tozu
2 yemek kaşığı su
2,5 -3 su bardağı un
İçindeki çerezler;
1 çay bardağı damla çikolata
1 çay bardağı kırılmış fındık
Varsa 1 çay bardağı fıstık bende yoktu ben koymadım

Starbucks Kurabiye (Bu Kurabiyenin Müptelası Olacaksınız) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fındık, damla çikolata hariç bütün materyaller karıştırılır .
Un ve kabartma tozu eklenir, hamur yapılır.
Daha sonra damla çikolatayı ve fındığı da ekleyip rulo biçiminde streçle sarılıp derin dondurucuya da bir gece buzdolabında bekletilir .
Daha sonra bir santim kalınlığında kesilir tepsiye dizilir.
180 derecede 10-15 dakika kızartılır soğuduktan sonra isteğe bağlı olarak üzerine eritilmiş çikolata ile süslenir, afiyetle.
Starbucks Kurabiye (Bu Kurabiyenin Müptelası Olacaksınız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

S

Bitter Çikolatalı Sütlü İrmik Helvası

S

Tart Kalıbında Çikolatalı Kek

Benzer Konular

T
  • Soru Soru
Şeftali Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 125 gram margarin 2 adet iri yumurta 1 su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 1 paket kabartma tozu Yarım limon veya portakal kabuğu rendesi Aldığı kadar un İçine; 100 ml süt 40-50 gram margarin 4 çorba kaşığı şeker 1 su bardağı kıyılmış ceviz 1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
theking
T
S
  • Soru Soru
1 Hamur 2 Farklı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; 1 paket margarin (Oda sıcaklığında) Yarım su bardağından az sıvı yağ 1 adet yumurta 1 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı pudra şekeri Kabartma tozu Aldığı kadar un 1 (Kurabiye elmalı kurabiye) İç harcı için; 4 adet orta boy elma 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Islak Elmalı Kurabiye (Müptelası Olacaksınız) Tanımı İçin Malzemeler 1 paket margarin (oda sıcaklığında) 2 adet yumurta (oda sıcaklığında) 5 yemek kaşığı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 4 yemek kaşığı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı karbonat İç harcı için : 4 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 2 adet yumurta sarısı 150 gr oda ısısında yumuşamış tereyağı yahut margarin 100 gram pudra şekeri(1 buçuk çay bardağı) 1 çorba kaşığı su 1 paket vanilya(5gr) Yarım tatlı kaşığı kabartma tozu 1 silme tatlı kaşığı tarçın(ben koymadım) 2,5 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
theking
T
T
  • Soru Soru
Starbucks Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 150 gram tereyağı 2 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı su 1 çay bardağı damla çikolata 1 çay bardağı fındık yahut ceviz içi 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu ( ortalama bir tatlı kaşığı ) 4-3 su bardağı un Starbucks...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
theking
T
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.659
  3. Kullanıcılar

1. 31.777