Son Konular

Steam Aile Paylaşımı Nedir Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Steam Aile Paylaşımı Nedir Nasıl Yapılır? Steam Aile Paylaşımı, Steam hesabınızı ailenizle veya yakın arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlayan bir özelliktir. Steam Aile Paylaşımı sayesinde, bir kişi oyunlarınızı oynarken siz de aynı anda oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Ayrıca, oyunlarınızı aileniz veya arkadaşlarınızla paylaşarak, onların da oyunlarınızı oynamalarına izin verebilirsiniz. Steam Aile Paylaşımı nasıl yapılır? İlk olarak, Steam hesabınızda "Ayarlar" bölümüne girin ve "Aile" seçeneğini seçin. Ardından, aile üyelerinizi ekleyin ve hesaplarını onaylayın. Son olarak, oyunlarınızı paylaşmak istediğiniz kişilere izin verin. Artık Steam Aile Paylaşımı özelliğiyle oyunlarınızı keyifle paylaşabilirsiniz.
İçindekiler

Steam Aile Paylaşımı Nedir?

Steam Aile Paylaşımı, Steam hesabınızda satın aldığınız oyunları aileniz veya arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlayan bir özelliktir. Bu özellik sayesinde, aynı bilgisayarda oturum açan farklı kullanıcılar, sizin oyunlarınızı oynayabilirler. Böylece, aynı oyunu birden fazla kişiye satın almak zorunda kalmadan, sevdiklerinizle oyunları paylaşabilirsiniz.

Steam Aile Paylaşımı Nasıl Yapılır?

Steam Aile Paylaşımı yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Steam istemcisine giriş yapın ve sağ üst köşede yer alan kullanıcı adınıza tıklayın.
Adım 2: Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
Adım 3: Ayarlar sayfasında "Aile" sekmesine tıklayın.
Adım 4: "Aile Paylaşımını etkinleştir" seçeneğini işaretleyin.
Adım 5: Paylaşmak istediğiniz bilgisayarları seçin ve "Bu bilgisayarı yetkilendir" butonuna tıklayın.
Adım 6: Yetkilendirdiğiniz bilgisayarda başka bir kullanıcı oturum açtığında, sizin oyunlarınızı oynayabilir.

Steam Aile Paylaşımı ile Hangi Oyunlar Paylaşılabilir?

Steam Aile Paylaşımı ile satın aldığınız hemen hemen tüm oyunları paylaşabilirsiniz. Ancak, bazı oyunlar bu özelliği desteklemeyebilir veya geliştirici tarafından kısıtlanabilir. Ayrıca, bazı oyunlar çevrimiçi çok oyunculu modda sadece orijinal sahibi tarafından oynanabilir. Bunun dışında, çoğu oyunu aile paylaşımı özelliğiyle paylaşabilirsiniz.

Steam Aile Paylaşımı Sınırlamaları Nelerdir?

Steam Aile Paylaşımı bazı sınırlamalara tabidir. Bu sınırlamalar şunlardır:
1. Aynı anda en fazla 5 bilgisayarda oturum açabilirsiniz.
2. Paylaşılan oyunlar, orijinal sahibinin oturum açtığı bilgisayarda da oynanabilir.
3. Farklı kullanıcılar, aynı anda aynı oyunu oynayamazlar.
4. Bir oyun, paylaşım yapılacak bilgisayarlardan birinde oynanırken, diğer bilgisayarlarda oyun oynanamaz.
5. Paylaşılan oyunların Steam Atölye özellikleri kullanılamaz.

Steam Aile Paylaşımı ile İlgili Diğer Önemli Bilgiler

Steam Aile Paylaşımı ile ilgili bilmeniz gereken diğer önemli noktalar şunlardır:
1. Sadece Steam üzerinden satın alınan oyunlar paylaşılabilir. Fiziksel kopyalar veya diğer oyun platformlarından alınan oyunlar paylaşılamaz.
2. Paylaşılan oyunlar, paylaşımı yapan kişinin Steam hesabına bağlıdır. Eğer paylaşımı yapan kişi hesabını kapatırsa veya paylaşımı iptal ederse, paylaşılan oyunlar da erişime kapanır.
3. Paylaşılan oyunlar, paylaşımı yapan kişinin DLC'lerini de içerir. Ancak, DLC'lerin kullanılabilmesi için bazen orijinal oyunun da bilgisayarda yüklü olması gerekebilir.
4. Steam Aile Paylaşımı, sadece aile üyeleri veya güvendiğiniz kişilerle kullanılması önerilen bir özelliktir. Steam Kullanıcı Sözleşmesi'nde belirtilen kurallara uymak önemlidir.

Steam Aile Paylaşımı, oyunlarınızı aile üyeleriyle paylaşmanızı sağlayan bir özelliktir.
Oyunlarınızı başka bir bilgisayarda oynayabilmeniz için aile üyeleriyle hesaplarınızı paylaşmanız gerekmektedir.
Aile Paylaşımı için aynı anda sadece bir kişi oyun oynayabilir.
Steam Aile Paylaşımı, aynı anda oyun oynayan kişinin internet bağlantısına bağlıdır.
Aile Paylaşımı, oyun içi satın alımları ve bazı üçüncü taraf uygulamaları desteklemez.

Steam Aile Paylaşımı hesaplar arasında oyunları paylaşmayı sağlar.
Aile üyeleri oyunları ücretsiz olarak oynayabilir.
Aile Paylaşımı, oyunların yasal sahipleri tarafından etkinleştirilmelidir.
Oyunlarınızı farklı bir bilgisayarda oynayabilmeniz için aile üyeleriyle hesaplarınızı paylaşmanız gerekmektedir.
Aile Paylaşımı, oyunlarda ilerlemeyi kaydetmez.

T

Hepsiburada Efsane Cuma Saat Kaçta?

T

Tenkis Davası Ne Demek?

1. Konular

1. 1.280.744
  2. Mesajlar

1. 1.677.624
  3. Kullanıcılar

1. 31.699
  4. Son üye

Geri