Son Konular

Steam i kim kurdu?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.439
Meslek
Webmaster

Steam i kim kurdu?

Steam (Türkçe anlamı: Su buharı), Valve Corporation tarafından geliştirilen, bir dijital dağıtım, dijital hak yönetimi, çok oyunculu oynanış ve iletişim sunan platformdur.

Steam Valve nin mı?

Steam Valve nin mı?
Valve, internet üzerinden çeşitli yapımların dağıtılmasını sağlayan Steam yazılımını da Half-Life 2 ile beraber piyasaya sunmuştur. Günümüzde birçok oyun yapımcı ve dağıtıcı kuruluş, Steam yazılımından yararlanmaktadır. Oyun geliştiriciler ise Source Motorunun kendi yapımlarında kullanmak amacı ile satın almıştır.

Steam neden kuruldu?

Steam neden kuruldu?
12 Eylül 2003'te, Valve firmasının bünyesinde kurulan Steam, ilk kurulduğunda adından bugünkü gibi başarı ile söz ettirmiyordu. Zaten o dönem oyunlar, CD'ler ile satılıp yükleniyordu. Çıkış amacı Counter-Strike oyununda kullanıcıların serverlerdaki yaşadığı soruna bir çözüm amaçlıydı.

Valve oyun yapıyor mu?

Valve Corporation, Bellevue, Washington merkezli, Ağustos 1996'da eski Microsoft çalışanı Gabe Newell ve Mike Harrington tarafından kurulan, video oyunu geliştiricisi ve video oyunu yayımcısı şirkettir.

Valve ne kadar kazanıyor?

Valve ne kadar kazanıyor?
Valve
Endüstri | Yazılım ve Programlama, Video Oyunları Endüstrisi
Kilit kişiler | Gabe Newell, CEO Scott Lynch, COO
Ürün | Half-Life serisi Counter-Strike serisi Day of Defeat serisi Team Fortress serisi Portal serisi Left 4 Dead serisi Dota 2 Steam
Gelir | $2.5 milyar USD (2012)
Çalışan sayısı | 225+ (2010)

Steam in amacı nedir?

Steam in amacı nedir?
STEAM, öğrencileri Fen, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik konularında bağlayan disiplinler arası bir eğitim yaklaşımıdır. Öğrencilerin üst düzey düşünme becerilerini, üretme becerilerini ve yenilikçi kapasitelerini geliştirmeyi amaçlamaktadır (MEB, 2016).

Steam nedir ne işe yarar?

Steam, Valve Corporation tarafından 2003 yılında geliştirilen bir dijital oyun dağıtım platformudur. Satın almak istediğiniz oyunu Steam hesabı açarak uygulama içerisinden çevrimiçi olarak satın alabilir veya oyun ücretsizse direkt indirebilirsiniz.

Steam, Valve Corporation tarafından geliştirilen bir dijital oyun dağıtım platformudur. Geliştirilme amacı, başta Counter-Strike olmak üzere oyunlardaki kullanıcı sorunlarına çözüm sunmaktı. Günümüzde birçok oyun yapımcı ve dağıtıcı kuruluş Steam'i kullanmaktadır.

Valve Corporation ise video oyunu geliştiricisi ve yayımcısı olup, Gabe Newell ve Mike Harrington tarafından kurulmuştur. Valve, Half-Life, Counter-Strike, Portal gibi önemli oyun serilerinin yanı sıra Steam platformunu da geliştirmiştir. Gelir anlamında da oldukça başarılı bir şirket olan Valve, 2012 yılında 2.5 milyar dolar gelir elde etmiştir.

Ayrıca, STEAM eğitim yaklaşımı da bahsedilen konular arasında yer almaktadır. STEAM, Fen, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik konularını içeren disiplinler arası bir eğitim modelidir ve öğrencilerin üst düzey düşünme becerilerini, üretme yeteneklerini ve yenilikçi kapasitelerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Ne oluyor Konuklari?

Anasinifi gunde kac saat calisir?

1. Konular

1. 1.280.304
  2. Mesajlar

1. 1.676.634
  3. Kullanıcılar

1. 31.574
  4. Son üye

Geri
Üst Alt