- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 6.665
- Meslek
- Webmaster
Suki desu ne demek?
Mesela Japonca birşeyler izlerken kahramanın duygularını itiraf ettiği sahdeki "suki desu" alt yazıda "I love you (seni seviyorum)" diye tercüme edilir, ama esasında anlamı "senden hoşlanıyorum". Japoncada ise sevmek fiilinin böyle geniş bir anlamı yok.
Anata ga suki desu ne demek?
anata no koto ga suki desu şeklinde kullanıldığında daha samimi olaraktan japonca da seni seviyorum demek…
Watashi WA desu ne demek?
sanirim japoncada her isim cumlesinin sonuna gelio. 'des' die telaffuz edilir. türk gramerine benzer şekilde, cümledeki pozisyonu ayrı bir güzelliktir. watashi (ben) wa (tek başına bir anlamı olmayan ama gerekli bir ek) candy (şeker kız kendi) desu (yim).
Suki da ne demek?
Gökçek ailesinin sahibi olduğu Beyaz TV'de yayımlanan Derin Futbol programında Japon şarkıcı Saori Yuki'nin 'seni seviyorum' anlamına gelen 'Suki Yo' şarkısı Ahmet Çakar'ı ağlatırken, Ertem Şener'i gülme krizine soktu.
Japonca AI ne demek?
Japonca'da hem " ai(愛)" hem de "koi (恋)" İngilizce'de kabaca "aşk" olarak çevrilebilir.
Watashi WA anata ne demek?
"seni seviyorum." demektir.
Japonca Skoda ne demek?
Škoda: Çek otomobil firması adını kurucusu Emil von Škoda'dan alır. Dönemin en büyük silah üreticilerinden olan Škoda aynı zamanda Çekçe'de 'hasarlı' anlamına geliyor. Audi: Audi kelimesi Latince "Duydum, işittim" anlamına gelir. şirketlerinin birleşmesiyle 2 şirketin Japonca'daki kısaltması ile Ni-san kelimesi oluşur.
Wakarimasu ne demek?
Wakarimasu ka? (Vakarimas ka?) Anlıyor musunuz? はい、判ります。
Anata WA ne demek?
kadınlar tarafından özellikle eşlerine hitap ederken "canım" anlamına da gelebilecek şekilde de kullanılan japonca zamir.
Suki da yo ne demek?
Japonya seni seviyorum ne demek?
Eğer birini ya da birşeyi çok seviyorsanız: Anata ga suki desu – Seni seviyorum.
Japonya'da seni seviyorum ne demek?
Anata ga suki desu – Seni seviyorum.
What does aishteru Daisuki Desu mean?
"anata mo daisuki desu" means "I love you too (as well as I love another person)". If you mean "I love you too (as well as you love me)", say "watashi mo (anata ga) daisuki desu". aishteru means I love you.. while daisuki means the same thing…or maybe its i like you~ not sure~ .
What are some examples of Daisuki in Japanese?
The following are some example sentences using "daisuki". 私は~が大好き。 I love ~. 私は~が大好きです。 I love ~. Watashi wa piza ga daisuki desu. 私はピザが大好きです。 I love pizza. Watashi wa inu ga daisuki desu.
What does Anata Mo Daisuki Desu mean?
2005/3/10 15:24. "anata mo daisuki desu" means "I love you too (as well as I love another person)". If you mean "I love you too (as well as you love me)", say "watashi mo (anata ga) daisuki desu".